‘Πληθώρα’, νέα μπίρα από τη ζυθοποιία Σόλο

Belgian Dark Strong Ale

Νέο μπίρα λάνσαρε πριν λίγο καιρό η κρητική ζυθοποιία Σολο σε συνεργασία με τη δυναμική ζυθοποιία ΚΥΚΑΟ. Πρόκειται για την ‘Πληθώρα’ που συνδυάζει τη ζυθοπαραγωγική παράδοσης της Βόρειας Ευρώπης και την οινοπαραγωγική παράδοση της Μεσογείου.

 

Από την Σόλο δόθηκε στη δημοσιότητα το παρακάτω δελτίο Τύπου, με το οποίο ανακοινώνεται το λανσάρισμα της νένας Μπίρας ‘Πληθώρα’.

“Οι υψηλόβαθμες σκουρόχρωμες μπίρες είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις ενός ζυθόφιλου. Μιλάμε για μπίρες παλαίωσης που συμμαχούν με το χρόνο πολλαπλασιάζοντας την εμπειρία απόλαυσης με το πέρασμα του. Mε 16 αλκοολικούς βαθμούς, η Πληθώρα που ζυθοποιήσαμε στα τέλη του 2019 σε συνεργασία με την KYKAO – Handcrafted δεν είναι απλά η δυνατότερη ελληνική μπίρα … είναι ένας ζύθος παλαίωσης με εξαιρετικά πολύπλοκη δομή που συνστρατεύει τη ζυθοπαραγωγική παράδοση της Βόρειας Ευρώπης με την οινοπαραγωγική παράδοση του Μεσογειακού Νότου”.

Πρόκειται για μια αριστουργηματική Belgian Dark Strong Ale με νότες σταφίδας που την απολαμβάνει κανείς σαν τρόπαιο. Διαθέσιμη – υπό κανονικές συνθήκες – σε εστιατόρια, κάβες και μπάρες που ξέρουν να εκτιμούν και χαίρονται να σερβίρουν εμπειρίες υψηλής ζυθογευσίας.


Διατίθεται επίσης από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας:  https://shop.solobeer.gr/el/

You might also like