VELTIA: Η νέα ονομασία της AGROLAB

Στόχος του Ομίλου η εταιρική ανάπτυξη εντός κι εκτός συνόρων

O Όμιλος Εργαστηρίων AGROLAB RDS, a Tentamus Company, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πολιτικής του και σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εποχής με την ισχυρή διεθνοποίηση των δραστηριοτήτων του, αποφάσισε με την έναρξη της νέας χρονιάς την αλλαγή του εταιρικού ονόματος και του διακριτικού του τίτλου.

 

Μετά από 28 χρόνια μιας απόλυτα πετυχημένης πορείας, το όνομα της AGROLAB, που συνδέθηκε άρρηκτα με την ποιοτική ανάλυση, την ποιοτική αναβάθμιση και την εξωστρέφεια των ελληνικών προϊόντων αγροδιατροφής, την προστασία του περιβάλλοντος, τη προσφορά συμβουλών στον επαγγελματία αγρότη και επιστήμονα, δίνει την θέση του στο: VELTIA Labs for Life.

Το νέο όνομα εκφράζει πλήρως την βασική στρατηγική του Ομίλου για συνεχή ολιστική βελτίωση – στο εύρος και κυρίως στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, στην εξυπηρέτηση και φροντίδα των πελατών του, στην εταιρική ανάπτυξη εντός κι εκτός συνόρων, αλλά και στην περαιτέρω εξέλιξη των στελεχών του. Ένα μοναδικό όνομα για μια μοναδική εταιρεία.

Εκ μέρους της διοίκησης, ο Θύμης Ευθυμιάδης έχοντας την εδραία πεποίθηση ότι η νέα εποχή του Ομίλου θα ταυτιστεί με τη VELTIA, καλεί τους συνεργάτες του να αγκαλιάσουν με την ίδια θέρμη τη νέα εταιρική ταυτότητα.

You might also like