ΒΙΚΡΕ: Απολαυστική σειρά προϊόντων

Σ ε συνεργασία με την Food For Thought

Η εταιρεία λάνσαρε πρόσφατα δυο νέες σειρές προϊόντων Retail και Horeca, το σχεδιασμό των οποίων ανέλαβε η Food For Thought.

 

Η σειρά Retail προορίζεται για λιανική πώληση σε επιλεγμένα σημεία και περιλαμβάνει τις δυο νέες συσκευασίες του Αυθεντικού Βορειοελλαδίτικου Γύρου χοιρινό και κοτόπουλο.

H σειρά Horeca προορίζεται για επαγγελματική χρήση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και περιλαμβάνει μοσχαρίσιο μπιφτέκι, κεμπάπ  γεμιστό με τυρί κρέμα, παραδοσιακά κεφτεδάκια καθώς και σειρά εξειδικευμένων προϊόντων κοτόπουλου με nuggets, μπιφτέκι, σνίτσελ, σνιτσελάκι και κοτόπουλο στήθος grilled.

Οι νέες συσκευασίες σχεδιάστηκαν με στόχο την ανάδειξη της αλήθειας του προϊόντος, συνδυάζοντας δελεαστικές φωτογραφίες των ζουμερών παρασκευασμάτων με την έντονη χρωματική παλέτα που τραβάει την προσοχή του κάθε καταναλωτή είτε λιανικής είτε χονδρικής.

Τέλος, με σκοπό την προώθηση των νέων προϊόντων, δημιουργήθηκαν καταχωρήσεις παρουσιάζοντας τις νέες σειρές της ΒΙΚΡΕ με τρόπο που κερδίζουν την εμπιστοσύνη τόσο του καταναλωτή όσο και του επαγγελματία.

www.bikre.gr

You might also like