Testo: Καταγραφικά για κάθε χρήση

Πιο σημαντική από ποτέ θα είναι φέτος η τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας. Η παρακολούθηση των συγκεντρώσεων CO2 με κατάλληλα καταγραφικά είναι απαραίτητη για να αποφευχθεί η μετάδοση ιών.

 

Η επίβλεψη της υγρασίας και της θερμοκρασίας ενός χώρου διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο για την αίσθηση άνεσης των εργαζομένων, η οποία με τη σειρά της μπορεί να επηρεάσει το ανοσοποιητικό, πέρα από την επίδοσή τους.

Με τα καταγραφικά testo Saveris 2 και συγκεκριμένα το testo 160 IAQ οι παραπάνω τιμές βρίσκονται πάντα υπό έλεγχο. Οι συναγερμοί μέσω SMS ή E-mail και η δυνατότητα της απομακρυσμένης πρόσβασης στα δεδομένα μέτρησης μέσω Cloud εξασφαλίζουν την τήρηση των ορίων σε κάθε περίπτωση. Το μόνο που απαιτείται είναι μια σύνδεση στο ίντερνετ και μία τερματική συσκευή (κινητό/ tablet/ υπολογιστής) και η ανάκληση των τιμών μέτρησης μπορεί να πραγματοποιηθεί από οπουδήποτε.

Τέλος, στην περίπτωση που ο χώρος εργασίας έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις ως προς την αισθητική, με τα Deco-cover (ειδικά καλύμματα σε πολλά χρώματα) το καταγραφικό testo 160 IAQ μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να προσαρμόζεται εναρμονισμένα με το περιβάλλον του.


www.voultherm.gr

You might also like