Κυκλοφόρησε το 31ο τεύχος του Grill

Νοέμβριος- Δεκέμβριος 2020, το τελευταίο τεύχος μιας εφιαλτικής χρονιάς

Κυκλοφόρησε το 31ο τεύχος του κλασικού- επιχειρηματικού περιοδικού Grill, το τελευταίο τεύχος μιας χρονιάς που σημαδεύτηκε από την πανδημία του κορωνοϊού. Μια χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας η εστίαση και βίωσε το πρωτοφανές για τα χρονικά κλείσιμο των καταστημάτων για το κοινό σε δύο περιόδους καραντίνας.

 

Στο τεύχος παρουσιάζουμε όλες τις εξελίξεις τις σχετικές με τη μαζική εστίαση, καθώς και τις κινήσεις των θεσμικών φορέων του κλάδου οι οποίοι αυτό το διάστημα, σε συνεργασία με την κυβέρνηση σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις για την ανακούφιση των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί.

Στο τεύχος μπορείτε επίσης να διαβάσετε ένα πολυσέλιδο ρεπορτάζ στο πλαίσιο του οποίου οκτώ επιχειρηματίες της εστίασης από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, παρουσιάζουν τις προσωπικές- επαγγελματικές ιστορίες τους, σχολιάζουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και προβλέπουν το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα το αμέσως επόμενο διάστημα.

Περιεχόμενα τεύχους

NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση

FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής

ΒΟΟΖΕ

Μπαρ και κάβα στην εστίαση

TΕCH

Εξοπλισμός & πληροφορική

ΔΙΕΘΝΗ

Νέα από την παγκόσμια αγορά

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εστίαση στον γαλαξία του κορωνοϊού- Οι κινήσεις των θεσμικών φορέων

Ο Αρίστος & οι άλλοι: Επιχειρηματίες της εστίασης ψάχνουν ‘ανάσες’

Εσπερίδα ΣΕΕΜΕ: ‘Λίγα’ τα μέτρα στήριξης απο την κυβέρνηση

Αγορά delivery: Αλλαγές στα εργασιακά & νέοι παίκτες στην αγορά της διανομής

KOYZINA

Afzal Muhammad: Συνέντευξη με τον σεφ από το Πακιστάν

Τοπίο στην ομίχλη: Η γαστρονομία αναζητά εξωστρέφεια- νέες κινήσεις για τη χρονιά που έρχεται

ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Οκτώ επαγγελματίες της εστίασης μιλούν στο Grill

Γιώργος Χόφμαν, Γιάννης Ευθυμίου, Θάνος Παπασταθόπουλος, Γιώργος Πανταζής, Αναστάσιος Φλουρής,  Βίκυ Καραστρατίδου, Κωνσταντίνος Κονταργύρης & Μανώλης Κρασανάκης 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το 2021 η ανάκαμψη του εξοπλισμού για την εστίαση και τη βιομηχανία τροφίμων στις ΗΠΑ

Ghost Kitchen: Έξυπνη λύση για τα εστιατόρια του μέλλοντος

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η Κωνσταντίνα Μπαλαφούτη από την Ιταλία και ο σεφ  Κωνσταντίνος Κωβαίος μοιράζονται από μια συνταγή τους.

ΒΙΒΛΙΟ

«Οι συνταγές της Λόπης»: Το εκπληκτικό βιβλίο της Μιράντας Σοφιανού

You might also like