Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών: Διαγωνισμός φωτογραφίας

Με γαστρονομικό περιεχόμενο- Μέχρι 10 Ιανουαρίου οι συμμετοχές

Ο chef Γιώργος Αντωνέλλος συναντά τον Σύνδεσμο Μικρών Οινοποιών Ελλάδος (ΣΜΟΕ) και μαζί μας προσφέρουν 10 + 1 εύκολα και νόστιμα πιάτα για τα γιορτινά τραπέζια τα οποία συνδυάζονται με κρασιά των οινοποιείων του ΣΜΟΕ.

 

Πάνω από 25 οινοποιεία από όλη την Ελλάδα με διαφορετικές ποικιλίες οίνου από Ρομπόλα μέχρι Αγιωργίτικο, και από Sauvignon Blanc μέχρι Syrah, συνδυάζουν τις φιάλες τους με τις συνταγές του chef. Μερικές από τις συνταγές που θα βρείτε στο Facebook και Instagram του ΣΜΟΕ είναι: μπούτι αρνί γεμιστό με κυδώνι και μήλο, μοσχάρι bourguignon με πουρέ πατάτας και κυδώνι, γεμιστή κολοκύθα, σαλάτα με ψητά αχλάδια, φινόκιο και γκοργκονζόλα, και στήθος γαλοπούλας γεμισμένο με αρωματικό βούτυρο από μυρώνια και τυλιγμένο με προσούτο.

O Γιώργος Αντωνέλλος αγαπά την ελληνική κουζίνα χωρίς όμως να απαρνείται τις επιρροές που έχει από το εξωτερικό. Είναι λάτρης της εποχικότητας και των φρέσκων υλικών φιλτράροντας τα με τη παράδοση και παρουσιάζοντας τα μέσα από το δικό του πρίσμα. Έτσι, στα πιάτα που παρουσιάζονται πρωταγωνιστούν οι φρέσκιες και εποχιακές πρώτες ύλες.


Τα κρασιά των Μικρών Οινοποιών Ελλάδος μπορείτε να βρείτε σε πολλές κάβες αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος.


Η προωθητική δράση του ΣΜΟΕ με τον Γιώργο Αντωνέλλο (φωτο) κλείνει και με έναν διαγωνισμό με τρεις νικητές. Διαλέξτε και μαγειρέψτε το πιάτο του σεφ της επιλογής σας, συνδυάστε το με ένα από τα κρασιά των Μικρών Οινοποιών και στείλτε μια φωτογραφία του πιάτου με τη φιάλη που επιλέξατε στο Facebook/Instagram @artisanalwinesofgreece ή στο [email protected] Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα κερδίσουν από μια εξάδα κρασιών των Μικρών Οινοποιών. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2021.


Περισσότερες πληροφορίες: www.smoe.com.grwww.georgeantonellos.com

You might also like