Διαμαρτυρία ΣΚΕΑΝΑ για τα νέα μέτρα

Ξεκινάνε με διαμαρτυρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Δεν έμειναν ικανοποιημένοι οι επαγγελματίες της μαζικής εστίασης με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την ανακούφιση των κλάδων που πλήττονται από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού και ξεκινούν ένα νέο γύρο διαμαρτυριών, αρχής γενομένης σήμερα 27 Γενάρη.

 

Σε ανακοίνωσή τους, την οποία υπογράφει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) και αφορά στην ‘Επιστρεπτέα 5’ κάνουν λόγο για το ‘πραγματικό τέλος της εστίασης’ κι επισημαίνουν: «Καταστήματα κλειστά για 3 μήνες, τεράστιες υποχρεώσεις, πάγια, συντηρήσεις, διαβίωση των οικογενειών μας και πήραμε….. Τίποτα. Από σήμερα, βουβαμάρα, ζώνη λυκόφωτος, οι περισσότερες επιχειρήσεις μας απ’ έξω ή  με επιστρεπτέα ποσά κοροϊδίας. Σήμερα  δόθηκε η χαριστική βολή στον κλάδο καθώς εγείρεται σοβαρό θέμα επιβίωσής μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυβέρνηση που αφήνει λεηλατημένα τα μαγαζιά και τα σπίτια μας  χωρίς να φταίμε εμείς. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, όπως και όποτε χρειάστηκε. Ξεκινάμε από αύριο με παρέμβαση- επίσκεψη διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση».

Η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 το πρωί (ΝΕΟ Πατρών- Αθηνών).


Στην κεντρική φωτογραφία, παλαιότερη κινητοποίηση του ΣΚΕΑΝΑ, στις αρχές Ιουνίου 2020.

You might also like