Κοινωνική προσφορά του ΣΚΕΑΝΑ

"Καπάκι στο καπάκι παίρνουμε το καροτσάκι"- παράδοση αμαξιδίων

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας συνεχίζει για πέμπτη χρονιά την δράση “Καπάκι στο καπάκι παίρνουμε το καροτσάκι”, μια κοινωνική δράση με διττό σκοπό, καθώς προάγει τόσο την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης, όσο και την καλλιέργεια της οικολογικής συνείδησης, με την διαδικασία της διαλογής και ανακύκλωσης των πλαστικών πωμάτων, με τα έσοδα της οποίας αγοράζει και δωρίζει αναπηρικά αμαξίδια.

 

Ο ΣΚΕΑΝΑ συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση, παρά τις όποιες δύσκολες συνθήκες, την δράση του, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει παραδώσει έξι αναπηρικά αμαξίδια, σε κρατικούς φορείς και συμπολίτες μας, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο μια από τις βασικότερες ανάγκες τους.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, ο ΣΚΕΑΝΑ εκπροσωπούμενος από τον πρόεδρο Σπυρίδωνα Στεργίου, τον αντιπρόεδρο, Ιωάννη Σπυρόπουλο  και τον γενικό γραμματέα, Λάμπρο Λιόλιο , παρέδωσε το πέμπτο αμαξίδιο, στην αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας, (Ακριβή) Βίβιαν Σαμούρη, η οποία ευχαρίστησε τον ΣΚΕΑΝΑ, για την δράση του εν γένει, τονίζοντας πως είναι πολύ σημαντικές τέτοιες ενέργειες, διότι παρέχουν ουσιαστική  και άμεση στήριξη σε άτομα με αναπηρία.

Στην συνέχεια, παραδόθηκε και το έκτο αμαξίδιο, στην Νοσηλευτική Υπηρεσία και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου το παρέλαβαν η τομεάρχης της υπηρεσίας, Αγγελική Δημοπούλου  και ο αναπληρωτής προϊστάμενος, Κώστας Μπουρδούλης . Όπως ανέφεραν, η δωρεά του αμαξιδίου είναι πολύ σημαντική και ουσιαστική, καθώς καλύπτει βασικές ανάγκες του τμήματος και διευκολύνει την ήδη δύσκολη δουλειά των τραυματιοφορέων.

Ο ΣΚΕΑΝΑ ευχαριστεί την εταιρία AVANCE RENT A CAR και τον Θέμη Θεοδωρόπουλο , για την δωρεάν διάθεση του van, με το οποίο περισυλλέγονται τα πώματα από τα διάφορα σημεία του νομού καθώς και την μεταφορική εταιρία Δ. Κασάπης Μον. ΙΚΕ, για την δωρεάν αποθήκευση του μεγάλου όγκου των πωμάτων.

You might also like