Κυκλοφόρησε Το 32ο Τεύχος Του Grill
Ιανουάριος- Φεβρουάριος 2021, το πρώτο τεύχος της νέας χρονιάς
Κυκλοφόρησε το 32ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού Grill με δύο κεντρικές συνεντεύξεις: τη μια παραχωρεί ο επιχειρηματίας στο χώρο της επεξεργασίας κράτος Ιωάννης Βήττος της Vittos Family και την άλλη ο σεφ Γιώργος Αντωνέλλος. Το αφιέρωμα του τεύχους αφορά στα λουκάνικα και στο πλαίσιό του παρουσιάζουμε εταιρείες παραγωγής απ΄ όλη την Ελλάδα.
Περιεχόμενα τεύχους
NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση
FOOD
Νέα προϊόντα διατροφής
ΒΟΟΖΕ
Μπαρ και κάβα στην εστίαση
TΕCH
Εξοπλισμός & πληροφορική
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το μακροβούτι της εστίασης
Διαμαρτυρία ‘Τα Κλειδιά της Εστίασης’
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ο Ιωάννης Βήττος της Vittos Family
Ο σεφ Γιώργος Αντωνέλλος
ΑΓΟΡΑ
Κάτι κινείται στη Γλυφάδα
Η νέα μπίρα Ammousa
ΚΟΥΖΙΝΑ
Το lockdown διαμορφώνει τις νέες τάσεις του μενού
ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Λουκάνικα
Συνεντεύξεις με την Κάτια Μουτεβελή και τον Χρήστο Νάκα/ Μια συνταγή της Αρετής Παπαδοπούλου/ Εταιρείες παραγωγής ξεχωριστών προϊόντων
ΑΦΙΕΡΩΜΑ| ΤHe Roaring ‘20s’
McDonald’s: Κι όμως ανέκαμψε!
ΗΠΑ: Αναμένουν εκτίναξη πωλήσεων
Dark kitchen: Φωτεινό μονοπάτι εξόδου
Ήρθε η robot kitchen
Πλατφόρμες & εστιάτορες: αμερικανική κόντρα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Rational: Προμαγειρεμένα προϊόντα
RESTRO
Το εστιατόριο Οψάριον από το Φαληράκι της Ρόδου
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δύο συνταγές από τον γαστρονομικό ‘παράδεισο’ της Λήμνου.
ΒΙΒΛΙΟ
«Διοίκηση και οργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων» των Κώστα & Δημήτρη Αρβανίτη