Κυκλοφόρησε Το 32ο Τεύχος Του Grill

Ιανουάριος- Φεβρουάριος 2021, το πρώτο τεύχος της νέας χρονιάς

Κυκλοφόρησε το 32ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού Grill με δύο κεντρικές συνεντεύξεις: τη μια παραχωρεί ο επιχειρηματίας στο χώρο της επεξεργασίας κράτος Ιωάννης Βήττος της Vittos Family και την άλλη ο σεφ Γιώργος Αντωνέλλος. Το αφιέρωμα του τεύχους αφορά στα λουκάνικα και στο πλαίσιό του παρουσιάζουμε εταιρείες παραγωγής απ΄ όλη την Ελλάδα.

 

Περιεχόμενα τεύχους

NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση

FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής

ΒΟΟΖΕ

Μπαρ και κάβα στην εστίαση

TΕCH

Εξοπλισμός & πληροφορική

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το μακροβούτι της εστίασης

Διαμαρτυρία ‘Τα Κλειδιά της Εστίασης’

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Ιωάννης Βήττος της Vittos Family

Ο σεφ Γιώργος Αντωνέλλος

ΑΓΟΡΑ

Κάτι κινείται στη Γλυφάδα

Η νέα μπίρα Ammousa

ΚΟΥΖΙΝΑ

Το lockdown διαμορφώνει τις νέες τάσεις του μενού

ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Λουκάνικα

Συνεντεύξεις με την Κάτια Μουτεβελή και τον Χρήστο Νάκα/  Μια συνταγή της Αρετής Παπαδοπούλου/ Εταιρείες παραγωγής ξεχωριστών προϊόντων

ΑΦΙΕΡΩΜΑ| ΤHe Roaring ‘20s’

McDonald’s: Κι όμως ανέκαμψε!

ΗΠΑ: Αναμένουν εκτίναξη πωλήσεων

Dark kitchen: Φωτεινό μονοπάτι εξόδου

Ήρθε η robot kitchen

Πλατφόρμες & εστιάτορες: αμερικανική  κόντρα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Rational: Προμαγειρεμένα προϊόντα

RESTRO

Το εστιατόριο Οψάριον από το Φαληράκι της Ρόδου

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δύο συνταγές από τον γαστρονομικό ‘παράδεισο’ της Λήμνου.

ΒΙΒΛΙΟ

«Διοίκηση και οργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων» των Κώστα & Δημήτρη Αρβανίτη

You might also like