ΣΕΕΜΕ: Διαδικασίες επαναλειτουργίας εστιατορίου

Οδηγός από τον Σύνδεσμο για επιχειρηματίες της εστίασης

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης (ΣΕΕΜΕ) δημιούργησε πρόσφατα έναν χρηστικό οδηγό ο οποίος απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης οι οποίοι αυτό το διάστημα προετοιμάζονται με όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει για την πολυπόθητη επανεκκίνηση της αγοράς.

 

Ο οδηγός προέκυψε μέσα από τα συμπεράσματα  των πέντε διαδικτυακών εκπομπών του ΣΕΕΜΕ με τίτλο #estiasmena τις οποίες συντόνισε η δημοσιογράφος  Λίλα Καραποστόλη, ένας οδηγός με προτεινόμενες  διαδικασίες που πρέπει να προηγηθούν της  επαναλειτουργίας ενός εστιατορίου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου το οποίο κυκλοφόρησε ο Σύνδεσμος για το λανσάρισμα του οδηγού, «Σκοπός μας είναι  να προσφέρουμε πληροφορίες, για θέματα που αφορούν την προετοιμασία του χώρου, την συντήρηση του εξοπλισμού, την διαχείριση του προσωπικού, την επικοινωνία με πελάτες ώστε η επαναλειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης να γίνει με τον πιο σωστό και άμεσο τρόπο αποφεύγοντας απρόοπτα που θα κοστίσουν χρόνο και χρήμα».


Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΕΕΜΕ

You might also like