Σαρακοστή στα Goody’s Burger House με τα «Μεσογειακά»

Τα Μεσογειακά γεύματα επιστρέφουν για άλλη μια χρονιά στα Goody’s Burger House. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο μενού που είναι διαχρονικά συνδεδεμένο με την περίοδο της Σαρακοστής, και το οποίο συνδυάζει θαλασσινά, λαχανικά και ζυμαρικά σε 13 αυθεντικές, νηστίσιμες συνταγές που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις.

 

Τους λάτρεις των Μεσογειακών περιμένει και φέτος η μεγάλη ποικιλία κλασικών και αγαπημένων νηστίσιμων γεύσεων, όπως το Γεύμα Μεσογείου με γαρίδες ή καλαμαράκια, το Club Sandwich με ψητά λαχανικά, και οι δροσερές σαλάτες Κρήτης, Caesar’s με γαρίδες και Ζυμαρικών με fusilli και λαχανικά.

Το φετινό μενού  περιλαμβάνει επίσης τις ανανεωμένες συνταγές του Burger με καλαμαράκια και του Burger με μπιφτέκια Γαρίδας, το Meat-Free και το Veggie Burger καθώς και τη νέα απολαυστική σαλάτα Κινόα με γαρίδες.


Απολαύστε τα Μεσογειακά των Goody’s Burger House από τις 15 Μαρτίου μέσω takeaway από το κοντινότερο κατάστημα Goody’s Burger House, ή μέσω delivery παραγγέλνοντας από το ανανεωμένο www.goodys.com ή το Goody’s app.

You might also like