Η Edenred γιορτάζει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Παρουσιάζει την επετειακή κάρτα Ticket Restaurant κι ενισχύει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Μπορούμε»

Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Η εμπειρία μας, εμπειρίες για όλους εσάς» και τις ενέργειες που έχει σχεδιάσει, η Edenred παρουσιάζει τη νέα, επετειακή κάρτα Ticket Restaurant, όλα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του μη κυβερνητικού οργανισμού «Μπορούμε» στηρίζοντας αυτούς που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, καλεί τους κατόχους των καρτών να πάρουν μέρος – μέσω του www.myedenred.gr – στον μεγάλο διαγωνισμό όπου 25 τυχεροί θα κερδίσουν μεγάλα δώρα τεχνολογίας, προπληρωμένες κάρτες Ticket Compliments και MyBenefits.

«Για την Edenred η συμπλήρωση των 25 χρόνων μας στην Ελλάδα – εκτός από αφορμή εορτασμού – είναι παράλληλα και μία πράξη ευθύνης, ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της εποχής. Μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν ενεργά στην κοινωνία, υλοποιούμε τη δέσμευσή μας για την έμπρακτη υποστήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν σημαντικές προκλήσεις και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η συνεργασία μας με τον μη κυβερνητικό οργανισμό «Μπορούμε» για την διάθεση των εσόδων της επετειακής κάρτας Ticket Restaurant, αποστολή του οποίου είναι ο περιορισμός της σπατάλης φαγητού (food waste) και η καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα. Πρώτη προτεραιότητά μας παραμένει – όπως ακριβώς και τα προηγούμενα 25 χρόνια – ο σχεδιασμός ευέλικτων και συνάμα καινοτόμων λύσεων για κάθε επιχείρηση, με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας και της απόδοσής τους. Επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και mobile πληρωμές, με στόχο τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας τόσο για τους συνεργάτες μας όσο και για τους ανθρώπους τους, ώστε υπερήφανα να δηλώνουμε ο καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο», δήλωσε ο CEO της Edenred Ελλάδος, Ιωάννης Κολοβός.


Μέσα από ένα πλήρες πορτφόλιο B2B υπηρεσιών που έχει χτιστεί γύρω από τρεις επιχειρηματικούς άξονες (Παροχές εργαζομένων, Διαχείριση εταιρικών εξόδων, Κίνητρα και Επιβράβευση), η Edenred  συνεργάζεται σήμερα με περισσότερες από 6.000 εταιρείες στην ελληνική αγορά, εξυπηρετώντας καθημερινά περισσότερους από 300.000 εργαζομένους, μέσα από το μεγαλύτερο συνεργαζόμενο δίκτυο του κλάδου, επιβεβαιώνοντας εμπράκτως ότι αποτελεί τον καθημερινό συνεργάτη για τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους τους.

Εδώ και 25 χρόνια, η Edenred δεν σταματά να σχεδιάζει το μέλλον με γνώμονα την απόδοση των επιχειρήσεων και την ποιότητα ζωής των εργαζομένων, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς που ενισχύουν την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των συνεργατών της, θέτοντας τους πιο υψηλούς στόχους για να παρέχει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις επιχειρήσεις, πετυχαίνοντας με τους πελάτες της τους πιο υψηλούς στόχους.

Όλα αυτά, μέσα από νέες λύσεις που εμπλουτίζονται συνεχώς με γνώμονα τις ανάγκες της εποχής αλλά και επενδύσεις στην τεχνολογία, ψηφιακά πορτοφόλια για το σύνολο των κατόχων των λύσεών της (Edenred Pay και Apple Pay) και σύγχρονες υπηρεσίες για μία ακόμα πιο self-service εμπειρία χρήσης για τους κατόχους της (MyEdenred App και web platform) που την καθιστούν πρωτοπόρο στις υπηρεσίες πληρωμών για τον επιχειρηματικό κόσμο.


Περισσότερες πληροφορίες: www.edenred.gr/25years   

You might also like