Νέα καθήκοντα στην Puratos Hellas για τον Δημήτρη Ζαφειρίου

Αναλαμβάνει τη θέση του εμπορικού διευθυντή του τμήματος Artisans & Distributors

Τη θέση του εμπορικού διευθυντή του τμήματος Artisans & Distributors στην Puratos Hellas, ανέλαβε ο  Δημήτρης Ζαφειρίου. Από τη νέα του θέση ο κ. Ζαφειρίου θα έχει ηγετικό ρόλο στις εμπορικές δραστηριότητες της εταιρείας, συμβάλλοντας με την εμπειρία του στην περαιτέρω ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας.

 

Ο κ. Δημήτρης Ζαφειρίου διαθέτει πλούσια επαγγελματική εμπειρία και βαθιά γνώση της αγοράς. Εντάχθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό της Puratos Hellas ως υπεύθυνος πωλήσεων τον Μάρτιο του 1992 και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην υγιή και βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας ενώ παράλληλα οικοδόμησε ισχυρές συνεργασίες με πελάτες και εσωτερικούς/εξωτερικούς ενδιαφερόμενους φορείς ενώ εφάρμοσε υποδειγματικά την πελατοκεντρική νοοτροπία σύμφωνα με τις εταιρικές αρχές και αξίες της Puratos Hellas. Τα τελευταία δύο χρόνια, διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο, αναλαμβάνοντας θεμελιώδεις πρωτοβουλίες στην εξέλιξη του καναλιού Artisans & Distributors.

Ο Αντώνης Σαλεβουράκης, γενικός διευθυντής της Puratos Hellas, δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη για την αφοσίωσή του όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μεγάλη μου χαρά που ένα σημαντικό μέλος της εταιρείας μας εξελίσσεται εσωτερικά και αναλαμβάνει έναν ακόμα πιο σημαντικό ρόλο. Οι γνώσεις και η εμπειρία που διαθέτει είναι πολύτιμες και θα συμβάλλουν στη δυναμική πορεία και εξέλιξη της Puratos Hellas. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

You might also like