Μπάρμπα Τηλέμαχος, νέο ψητοπωλείο στου Ζωγράφου

Από τoν Τηλέμαχο Νικολετάτο, του Le Bistrot Grec της Καισαριανής

Ξεκίνησε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας τη λειτουργία στου Ζωγράφου το νέο ψητοπωλείο Μπάρμπα Τηλέμαχος του επιχειρηματία Τηλέμαχου Νικολετάτου, γνωστού από το ιδιαίτερα επιτυχημένο Τηλέμαχος Le Bistrot Grec στην Πλατεία της Καισαριανής.

 

Όπως μας είπε ο επιχειρηματίας: «Είμαστε ένα ψητοπωλείο το οποίο θα λειτουργήσει το πρώτο διάστημα με take away και delivery. Αποφάσισα να δημιουργήσω ένα πιο ευέλικτο εστιατορικό σχήμα, από αυτό που λειτουργεί στην Καισαριανή ως Le Bistrot Grec, ένα κατάστημα το οποίο να βρίσκεται πιο κοντά στις επιταγές της εποχής. Η εστίαση βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι και θα δούμε αλλαγές τις οποίες αν τις αναφέραμε πριν π.χ. πέντε χρόνια, θα γελάγαμε. Ο νόμος για το τσιγάρο – ο οποίος έχει πλήξει πολύ καταστήματα σαν αυτό που διαθέτουμε στην Καισαριανή- ο νόμος για το κλείσιμο των καταστημάτων νωρίς το βράδυ και τώρα η πανδημία είναι γεγονότα τα οποία δημιουργούν μια ιδιαίτερη κατάσταση στο χώρο της διασκέδασης. Επομένως η είσοδος στην εστίαση είναι μια κίνηση που  θέλαμε να πραγματοποιήσουμε».

Μιλώντας ευρύτερα για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην εστίαση, ο Τηλ. Νικολετάτος καταθέτει τον έντονο προβληματισμό του για το πως θα υλοποιηθεί η επανεκκίνηση και ποια θα είναι η δυναμικότητα των καταστημάτων μετά το πέρας του lockdown. «Θα ανοίξουμε με το ένα δεύτερο ή το ένα τρίτο της δυναμικότητας των καταστημάτων μας, μόνο σε εξωτερικούς χώρους αλλά τα έξοδα των καταστημάτων θα είναι πλέον ολόκληρα καθώς θα είναι υποχρεωμένα να απασχολούν το σύνολο των εργαζομένων» μας εξηγεί.

Ο Τηλ. Νικολετάτος βρίσκεται από το 1996 στην εστίαση κι έχει εργαστεί σε  ξενοδοχεία, καζίνο και εστιατόρια.

You might also like