Η McDonald’s δημιουργεί γεύμα με ένα μουσικό γκρουπ

Το 'BTS Meal' έρχεται στα συμμετέχοντα εστιατόρια της Ελλάδας στις 27 Μαΐου 2021

 Μια νέα συνεργασία με τα παγκοσμίως διάσημα είδωλα της ποπ του 21ου αιώνα  τους Νοτιοκορεάτες BTS- ανακοίνωσε η McDonald’s η οποία σύντομα φέρνει στην Ελλάδα ένα γεύμα σχεδιασμένο με βάση τις προτιμήσεις του συγκεκριμένου φωνητικού συγκροτήματος.

 

Αυτό το μοναδικό «ταξίδι» γεύσης θα φτάσει στην Ελλάδα στις 27 Μαΐου 2021 και οι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν την παραγγελία με την υπογραφή του διάσημου συγκροτήματος στα συμμετέχοντα εστιατόρια McDonald’s. Το γεύμα The BTS Meal περιλαμβάνει Chicken McNuggets 9 τεμ., μία μεγάλη μερίδα από τις παγκοσμίως γνωστές τηγανητές πατάτες, μία μεγάλη Coca-Cola και σως Sweet Chili και σως Cajun εμπνευσμένες από δημοφιλείς συνταγές της McDonald’s Νότιας Κορέας.

«Το συγκρότημα έχει υπέροχες αναμνήσεις από τη McDonald’s. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεργασία και ανυπομονούμε να μοιραστούμε το γεύμα The BTS Meal με όλο τον κόσμο», αναφέρει η BIGHIT MUSIC, δισκογραφική των BTS.

Οι BTS, το 2019 στα Seoul Music Awards.

 

Από το 2013 οι BTS έρχονται πρώτοι στα μουσικά charts και ενώνουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο μέσω της μουσικής τους και με τα θετικά τους μηνύματα. Τους επόμενους μήνες, οι fans των BTS θα έρθουν πιο κοντά με το αγαπημένο τους συγκρότημα, καθώς για πρώτη φορά, από πέρυσι που η McDonald’s παρουσίασε το πρόγραμμα παραγγελιών διαφόρων διασημοτήτων (celebrity signature orders program) στις ΗΠΑ, το γεύμα The BTS Meal θα είναι παγκοσμίως διαθέσιμο σε περίπου 50 χώρες.

«Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, όλοι έχουν ένα λόγο να παραγγείλουν στα McDonald’s – ακόμα και οι παγκόσμιοι superstar όπως οι BTS», λέει η Simona Mancinelli, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Premier Capital Hellas, διαχειρίστριας της McDonald’s στην Ελλάδα. «Αυτό το συγκρότημα είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο φαινόμενο με fan club που δεν γνωρίζει σύνορα, και δεν θα μπορούσαμε να ήμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το γεύμα The BTS Meal στους πελάτες μας στην Ελλάδα, από τον επόμενο μήνα».


Οι Έλληνες πελάτες θα μπορούν να παραγγείλουν το γεύμα The BTS Meal στα εστιατόρια, στο Drive Thru ή μέσω McDelivery από τις 27 Μαΐου.

You might also like