2ος κύκλος Future Loading

100 επιχειρήσεις HoReCa συμμετείχαν και επωφελήθηκαν από τον πρώτο κύκλο

Το πρόγραμμα Future Loading που πραγματοποιεί η Coca-Cola στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποσοδάκη από τον Ιούλιο του 2020, ολοκλήρωσε με επιτυχία τον πρώτο κύκλο υποστήριξης και επεκτείνει τη δράση του.

 

Κατά τη διάρκεια του 1ου κύκλου του προγράμματος, 100 επιχειρήσεις του κλάδου HoReCa συμμετείχαν και επωφελήθηκαν από τα 16 δωρεάν εργαλεία της πλατφόρμας, τα οποία σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με σημαντικές εταιρείες και οργανισμούς, με στόχο να συμβάλλουν στην προσαρμογή των μικρών Ho.Re.Ca επιχειρήσεων στη νέα πραγματικότητα, στην ενίσχυση του ψηφιακού τους μετασχηματισμού, στη διαφημιστική προβολή και προσέλκυση πελατών και στην βιώσιμη ανάπτυξη.

Η εξέλιξη του Future Loading

Σε συνέχεια έρευνας που υλοποίησε το Ίδρυμα Μποδοσάκη στις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, η πλειοψηφία ανέφερε πως ωφελήθηκε ιδιαίτερα από τα εργαλεία του πρώτου κύκλου Future Loading, με την ενότητα «Βιώσιμη Ανάπτυξη, Ανακύκλωση και Κυκλική Οικονομία» να βρίσκεται πρώτη στην κατάταξη. Ακόμη, αναφορικά με τις κύριες ανάγκες τους την τρέχουσα περίοδο, οι περισσότερες επιχειρήσεις ανέδειξαν τα ολοκληρωμένα συστήματα καθαρισμού αέρα ως το βασικότερο εξοπλισμό για την επόμενη ημέρα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο 2ος κύκλος του Future Loading ο οποίος θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα, σχεδιάστηκε για να συμβάλλει στην ασφαλή επαναλειτουργία του κλάδου και στη βιωσιμότητα των μικρών επιχειρήσεων Ho.Re.Ca, προσφέροντας:

  • δωρεάν διάθεση συσκευών καθαρισμού αέρα, που ανανεώνουν συνεχώς τον αέρα ενός χώρου με φρέσκο, απολυμασμένο από την συσκευή, σε πάνω από 200 επιχειρήσεις καφεστίασης και φιλοξενίας που διαθέτουν εσωτερικούς χώρους έως 140 τ.μ.
  • δωρεάν εργαλεία για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την ανακύκλωση και την κυκλική οικονομία προκειμένου να υιοθετήσουν στην πράξη βέλτιστες πρακτικές, μέσα από online workshops και σεμινάρια για τη διαχείριση απορριμμάτων, τον ολοκληρωμένο Zero Waste Future οδηγό, καθώς και κάδους ανακύκλωσης.

Μηχανισμός συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενες μικρές επιχειρήσεις καφεστίασης θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τη σελίδα www.bodossaki.gr/futureloading και να υποβάλουν την αίτηση τους με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα θα πρέπει να:

–    ανήκουν στους ΚΑΔ καφεστίασης και φιλοξενίας

–    λειτουργούν τουλάχιστον 1 έτος

–    διαθέτουν εσωτερικό χώρο για την εξυπηρέτηση πελατών που ανέρχεται σε έως 140 τ.μ.

You might also like