Κυκλοφόρησε το 33ο τεύχος του Grill

Μάρτιος- Απρίλιος 2020! λίγο πριν την επανεκκίνηση της εστίασης

Κυκλοφόρησε το 33ο τεύχος του κλαδικού- επιχειρηματικού περιοδικού Grill, τη στιγμή που η ελληνική αγορά και η κοινωνία ετοιμάζονται να υποδεχτούν την πολυπόθητη επανεκκίνηση της εστίασης. Στο τεύχος φιλοξενούμε συνεντεύξεις με σημαντικούς παράγοντες της αγοράς, επιχειρηματίες η δραστηριότητα των οποίων καλύπτει ευρύ φάσμα κλάδων.

 

Περιεχόμενα τεύχους

NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση

FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής

BEVERAGE

Μπαρ και κάβα στην εστίαση

TΕCH

Εξοπλισμός & πληροφορική

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα νέα μέτρα και η πορεία προς το άνοιγμα της εστίασης

ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Νηστίσιμα & φυτικά προϊόντα

Κήπος & εργαστήρι: Τα προϊόντα της νέας εποχής

Εταιρείες και προϊόντα για τον επαγγελματία

ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Απελευθέρωση

Τουρισμός στην Ελλάδα στην μετά Covid εποχή

Νέα καταστήματα εστίασης εν μέσω πανδημίας

Συνέντευξη: Αντώνης Συριόπουλος- Farm Frites

Συνέντευξη: Γιώργος Μελισσάρης- Smash ‘n bun

Συνέντευξη: Ο Jean-Charles Metayer έχει …μπρίο

Συνέντευξη: Φώτης Σταθούλας- Φάρμα Μεσσηνίας & Lagom

 ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ

Πλατφόρμες παραγγελιοληψίας & παράδοσης

Μόνο το delivery δεν φτάνει: Διαπιστώσεις από τη μεγάλη αγορά της Νέας Υόρκης

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δύο συνταγές με ζυμαρικά Primo Gusto

ΒΙΒΛΙΟ

«Το κρέας: Εξασφάλιση υγιεινής – Επιλογή ποιότητας – Τρόποι κοπής» του Γιάννη Κωτσέλη

You might also like