Κυκλοφόρησε το 33ο τεύχος του Grill
Μάρτιος- Απρίλιος 2020! λίγο πριν την επανεκκίνηση της εστίασης
Κυκλοφόρησε το 33ο τεύχος του κλαδικού- επιχειρηματικού περιοδικού Grill, τη στιγμή που η ελληνική αγορά και η κοινωνία ετοιμάζονται να υποδεχτούν την πολυπόθητη επανεκκίνηση της εστίασης. Στο τεύχος φιλοξενούμε συνεντεύξεις με σημαντικούς παράγοντες της αγοράς, επιχειρηματίες η δραστηριότητα των οποίων καλύπτει ευρύ φάσμα κλάδων.
Περιεχόμενα τεύχους
NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση
FOOD
Νέα προϊόντα διατροφής
BEVERAGE
Μπαρ και κάβα στην εστίαση
TΕCH
Εξοπλισμός & πληροφορική
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τα νέα μέτρα και η πορεία προς το άνοιγμα της εστίασης
ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Νηστίσιμα & φυτικά προϊόντα
Κήπος & εργαστήρι: Τα προϊόντα της νέας εποχής
Εταιρείες και προϊόντα για τον επαγγελματία
ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Απελευθέρωση
Τουρισμός στην Ελλάδα στην μετά Covid εποχή
Νέα καταστήματα εστίασης εν μέσω πανδημίας
Συνέντευξη: Αντώνης Συριόπουλος- Farm Frites
Συνέντευξη: Γιώργος Μελισσάρης- Smash ‘n bun
Συνέντευξη: Ο Jean-Charles Metayer έχει …μπρίο
Συνέντευξη: Φώτης Σταθούλας- Φάρμα Μεσσηνίας & Lagom
ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ
Πλατφόρμες παραγγελιοληψίας & παράδοσης
Μόνο το delivery δεν φτάνει: Διαπιστώσεις από τη μεγάλη αγορά της Νέας Υόρκης
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δύο συνταγές με ζυμαρικά Primo Gusto
ΒΙΒΛΙΟ
«Το κρέας: Εξασφάλιση υγιεινής – Επιλογή ποιότητας – Τρόποι κοπής» του Γιάννη Κωτσέλη