Πιστοποιούνται οι διαδικασίες της McDonald’s για Covid-19 

 Από το Lloyd’s Register’s Stay Safe Scheme

Η Premier Capital Ελλάς, που λειτουργεί τα εστιατόρια McDonald’s στην Ελλάδα, εφαρμόζει συγκεκριμένες διαδικασίες για την αποφυγή της διασποράς και την προστασία από την Covid-19, όπως πιστοποιείται από την Lloyd’s Register, με το πρόγραμμα Stay Safe.

 

Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, προτεραιότητα της McDonald’s είναι να διατηρεί τα εστιατόριά της καθαρά και ασφαλή για τους εργαζόμενους και τους πελάτες της.

Με την εφαρμογή του προγράμματος Stay Safe:

  • Εξασφαλίζουμε υψηλά επίπεδα ασφάλειας, καθαριότητας και ποιοτικής παροχής υπηρεσιών σε όλα τα εστιατόρια και τα Κεντρικά Γραφεία της McDonald’s στην Ελλάδα.
  • Ενισχύουμε τις πολιτικές υγιεινής και ασφάλειας, επιπλέον των διαδικασιών καθαριότητας και απολύμανσης που εφαρμόζουμε σε όλους τους χώρους των εστιατορίων και των Κεντρικών Γραφείων της McDonald’s στην Ελλάδα.
  • Ενδυναμώνουμε τις ομάδες των εστιατορίων και των Κεντρικών μας Γραφείων και χτίζουμε την εμπιστοσύνη σε όλα τα επίπεδα δραστηριοτήτων.
  • Αναπτύσσουμε μακροπρόθεσμα σχέδια συνεχούς βελτίωσης και αναγνωρίζουμε άμεσα ενδεχόμενες απαιτούμενες ενέργειες.

Πιο συγκεκριμένα, εφαρμόζουμε πολύ αυστηρούς κανόνες καθαριότητας και απολύμανσης και μέτρα για την τήρηση των αποστάσεων σε όλους τους χώρους του εστιατορίου, ιδιαίτερα στα σημεία επαφής (πόμολα, kiosks, pin pads κλπ). Διατίθεται αντιμικροβιακό σαπούνι και αντισηπτικό gel, επιδαπέδια σήμανση για τη διευκόλυνση τήρησης των αποστάσεων, προστατευτικό διαχωριστικό στην περιοχή των ταμείων, καθώς επίσης τηρείται περιορισμένος αριθμός πελατών εντός του εστιατορίου. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ανέπαφων διαδικασιών κατά τη λήψη και την παράδοση της παραγγελίας, μέσω των kiosks αυτόματης παραγγελίας και των υπηρεσιών McDrive και McDelivery.

Τέλος, όλοι οι εργαζόμενοι φορούν απαραιτήτως μάσκα και γάντια, θερμομετρούνται, και εκπαιδεύονται συνεχώς για τη σωστή εφαρμογή των μέτρων προστασίας και ασφάλειας.

Από τις 3 Μαΐου 2021, σύμφωνα με τις επιταγές των υγειονομικών αρχών, τα εστιατόρια McDonald’s λειτουργούν με ανοιχτούς τους εξωτερικούς χώρους ακολουθώντας τους κανόνες απόστασης μεταξύ των τραπεζιών, και επιπλέον με τις υπηρεσίες take away, Drive Thru και McDelivery.

You might also like