Nobilis: Νέο all-day dining concept εστιατόριο στην Κηφισιά

Στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο SAY, στο Κεφαλάρι- Τρεις χώροι εστίασης

Το all-day dining concept εστιατόριο Nobilis ξεκίνησε χθες 17 Μαΐου στην Κηφισιά και θα είναι ο νέος γαστρονομικός προορισμός της πόλης. Το Nobilis είναι το εστιατόριο του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου SAY, στο Κεφαλάρι, διαθέτει ηλιόλουστο εσωτερικό χώρο, καθώς και εξωτερικό.

 

Το μενού με την υπογραφή της βραβευμένης Chef Κωνσταντίνας Φάκλαρη είναι εμπνευσμένο από την ελληνική μαγειρική παράδοση και τη μεσογειακή φιλοσοφία, με επιλεγμένες πρώτες ύλες από  μικρούς παραγωγούς. Στο menu συμπεριλαμβάνονται gluten-free, vegetarian και vegan επιλογές. Από τις 7π.μ. το Nobilis ξεκινάει τη μέρα με farm-to-table breakfast buffet και συνεχίζει με à la carte lunch menu.

Το νέο ξενοδοχείο Say στο Κεφαλάρι Κηφισιάς, διαθέτει τρεις διακριτούς χώρους εστίασης.

 

Η dining εμπειρία του Nobilis συνεχίζεται στο καταπράσινο εσωτερικό αίθριο της Garden Brasserie, έχοντας θέα στον κήπο, με σωρεία gourmet επιλογών από light dishes, φρέσκες σαλάτες, χειροποίητες πίτες, premium coffee, organic herbal tea αλλά και πολλές ετικέτες εκλεκτών κρασιών.

To Roof Top Bar στον 4ο όροφο του SAY, παρέχει απαράμιλλη πανοραμική θέα και την πιο ενημερωμένη κάβα από premium ποτά,  signature cocktails και συλλογή με εκλεκτά κρασιά συνοδευόμενα από deli-style πιάτα, όπως πλατώ τυριών και αλλαντικών.  Οι τρεις χώροι του Nobilis από αυτόν τον Μάιο θα προσθέσουν στην Κηφισιά  “A true feeling of Nobility!”.

You might also like