Τα Sam Burgers επιστρέφουν στο Κουκάκι

Νέο κατάστημα και νέα εποχή στον πεζόδρομο της Δράκου για το μπεργκεράδικο

Το νέο Sam Burgers στο Κουκάκι, στην έξοδο του σταθμού του Μετρό Συγγρού- Φιξ (Δράκου 3-5) ξεκίνησε τη λειτουργία του με την έναρξη της επανεκκίνησης της εστίασης στις αρχές Μαΐου 2021.

 

«Έψαχνα πολύ καιρό να βρω κατάστημα στην Αθήνα για να στήσω ξανά το Sam Burgers και δεν σας κρύβω ότι δυσκολεύτηκα…» θυμάται ο Σταμάτης Μαρινέλης (κεντρική φωτο) και συμπληρώνει: «Στην αρχή τα κόστη ήταν πολύ υψηλά. Έψαχνα να βρω όμως το κατάλληλο κατάστημα, στη σωστή περιοχή που να είναι διαθέσιμο την κατάλληλη στιγμή και θεωρώ ότι είναι ευτύχημα που είχα την υπομονή μέχρι να το βρω».

Για μια ακόμα φορά επέλεξε ένα κατάστημα μικρό, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. «Δεν θέλω να ξεκινήσω ένα μεγάλο κατάστημα, με πολύ προσωπικό και μετά, ξαφνικά, να χρειαστεί να βγάλω κάποια παιδιά σε αναστολή, κάποιοι να χάσουν τη δουλειά τους κλπ. Προτίμησα τη σιγουριά ενός μικρού μαγαζιού, έχω όμως στο μυαλό μου κάτι μεγαλύτερο για το μέλλον ενώ υπάρχουν ήδη προτάσεις από συνεργάτες και φίλους για κάτι ακόμα στο χώρο της εστίασης. Υπομονή προς το παρόν…».

Το Sam Burgers (φωτο από το εσωτερικό του) εκτός από τα διάστημα μπέργκερ του, προσφέρει επίσης hot dog (σε αυστηρά τυποποιημένη αμερικανική συνταγή μόνο με μουστάρδα), mozzarella sticks, onion rings και chicken sticks.

You might also like