Νέα 100% Βιολογική Βυσσινάδα

Στη σειρά  Life Βιολογική Σοδειά της ΔΕΛΤΑ       

Ο LIFE, ο πρώτος φυσικός χυμός ψυγείου που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά, συνεχίζει και το φετινό καλοκαίρι να καινοτομεί, εμπλουτίζοντας τη σειρά Βιολογική Σοδειά με τη νέα  100% Βιολογική Βυσσινάδα.

 

Τώρα ο LIFE συμπληρώνει την υπάρχουσα βιολογική του γκάμα, που αποτελείται ήδη από δυο αγαπημένες γεύσεις, LIFE 100% φυσικός βιολογικός χυμός πορτοκάλι και LIFE 100% βιολογική λεμονάδα, με τη νέα LIFE 100% Βιολογική Βυσσινάδα με την παραδοσιακή συνταγή.

Η LIFE 100% Βιολογική Βυσσινάδα δεν περιέχει συντηρητικά ή χρωστικές ουσίες και παράγεται από επιλεγμένες καλλιέργειες βιολογικών φρούτων, απελευθερώνοντας  όλα τα αρώματα της φύσης, με τη σφραγίδα του επίσημου Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων «ΔΗΩ». Η Βυσσινάδα στα καλύτερά της.

Στο πλαίσιο υποστήριξης ολόκληρης της σειράς των 100% φυσικών χυμών LIFE, η ΔΕΛΤΑ λανσάρει μια νέα επικοινωνία : NOT REAL LIFE vs REAL LIFE! Μέσα από δύο “φρέσκα” TVCs, που συγκρίνουν τη μη πραγματική με την πραγματική ζωή, αναδεικνύεται η αυθεντικότητα του χυμού LIFE, η προϊοντική του υπεροχή,  όπως επίσης και η φυσικότητα των πρώτων υλών του.

You might also like