Νέο μπεργκεράδικο για τον Gordon Ramsay

Στον φημισμένο χώρο διασκέδασης O2 Arena στο Λονδίνο

Ο Βρετανός σεφ κι επιχειρηματίας Gordon Ramsay ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με το O2, το μεγάλο συναυλιακό χώρο του Λονδίνου, θα δημιουργήσει ένα νέο μπεργκεράδικο της αλυσίδας  ‘Street Burger’ και το λανσάρισμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.

 

Ο Andy Wenlock, διευθύνων σύμβουλος των εστιατορίων Gordon Ramsay, δήλωσε σχετικά: «Το O2 είναι μια τέλεια τοποθεσία για το εμπορικό σήμα Street Burger. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε αυτό το απίστευτο νέο εστιατόριο σε ένα τόσο σημαντικό αξιοθέατο του Λονδίνου. Θα είναι  το μεγαλύτερο Street Burger μέχρι στιγμής, με καθίσματα για 175 επισκέπτες που απλώνονται σε δύο ορόφους και περιλαμβάνουν βεράντα που βλέπει στην καρδιά του πολύ δημοφιλούς προορισμού».

Τοιχογραφίες γκράφιτι, φωτισμός νέον και τα βιομηχανικά έπιπλα, μια γνώριμη αστική ατμόσφαιρα δρόμου,  θα αποτελούν την αισθητική πρόταση κι αυτού του καταστήματος, όπως και τα άλλα της αλυσίδας.


Ο Βρετανός σεφ κι επιχειρηματίας Gordon Ramsay ετοιμάζει ένα νέο κατάστημα στο O2 Arena στο Λονδίνο

 

Το μενού θα αποτελείται από μόλις επτά μπέργκερ φτιαγμένα με εκπληκτικά υλικά που προέρχονται από  φάρμες του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ στο μενού θα υπάρχει μπιφτέκι κοτόπουλου και  μπιφτέκι χωρίς κρέας. Οι πελάτες του Street Burger θα μπορούν να απολαύσουν οποιοδήποτε μπιφτέκι με πατάτες και απεριόριστα αναψυκτικά  στην τιμή των 15 λιρών. Το μενού θα περιλαμβάνει μιλκσέικ, τη διάσημη πουτίγκα Sticky Toffee του Gordon Ramsay. σειρά από μπίρες, χυμούς και κοκτέιλ που έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν το συγκεκριμένο μενού.

You might also like