Ο σεφ Metayer στην Πανοστριά της Σίφνου

Νέο εστιατόριο στο νησί της γαστρονομίας

Ο Γάλλος σεφ Jean-Charles Metayer υπογράφει το μενού του νέου εστιατορίου Πανοστριά, το οποίο ξεκίνησε φέτος τη λειτουργία του στην Χρυσοπηγή της Σίφνου.

 

Το εστιατόριο φέρει το όνομά του από μια παραδοσιακή, σιφνέικη τεχνοτροπία μαγειρέματος στην κατσαρόλα και λειτουργεί εντός του ξενοδοχείου Paradise Place, μια οικογενειακή επιχείρηση τη διαχείριση της οποίας έχει αναλάβει η Νικολέτα Συνοδινού (επιμελείται τα κοκτέιλ) με τον σύζυγό της Αντώνη Αλιφραγκή. Η κουζίνα του εστιατορίου δίνει βάση στα ψητά κρέατα και ψάρια αλλά και στην παραδοσιακή πανοστριά.

You might also like