Η l’artigiano βάζει γκολ στο EURO 2021

Προσφορά της εταιρείας για το πρωτάθλημα

Η l’ artigiano ‘σκοράρει’ για ακόμη μία φορά με την καλύτερη προσφορά στο φετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, τη ‘EURO Offer.

 

Με μήνυμα «Παίζει μπαλίτσα; Παίζει πίτσα» η l’artigiano παρουσιάζει τη νέα προσφορά EURO Offer, που περιλαμβάνει 2 πίτσες καταλόγου 8 κομματιών μαζί με 2 Heineken 330ml ή 1 αναψυκτικό 1,5L μόνο με 13,90€, και γίνεται η καλύτερη παρέα για τους ποδοσφαιρόφιλους που αγαπούν κορυφαίες αθλητικές αναμετρήσεις και κορυφαίες γεύσεις! Η EURO Offer ισχύει για όλες τις μέρες που προβάλλεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου έτσι ώστε οι λάτρεις του αθλήματος να εκμεταλλευτούν τη μοναδική προσφορά.

«Πίτσα πάλι οε, οέ» λέει το αγαπημένο brand και προσκαλεί το κοινό να απολαύσει τον πιο αγαπημένο συνδυασμό θεάματος και πίτσας l’artigiano με την ασυναγώνιστη EURO Offer.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την περίοδο αυτή βρίσκεται «στον αέρα» το τηλεοπτικό σποτ για τη EURO Offer με την υπογραφή της imba. Το τηλεοπτικό σποτ αξιοποιεί στο έπακρο το look & feel του TikTok και τα transition trends που έχει δημιουργήσει, κάτω από το ένα κοινό μήνυμα, «Παίζει μπαλίτσα; Παίζει πίτσα l’artigiano». Την παραγωγή και τη σκηνοθεσία του τηλεοπτικού σποτ ανέλαβε ο Γιάννης Παπαδάκος.

You might also like