Άνοιξε τις πόρτες του το Dave Red Athens

Το ξενοδοχείο της Brown Hotels διαθέτει burger bar

Μια νέα πλευρά της Αθήνας καλούνται να ζήσουν οι επισκέπτες, μέσα από το νέο ξενοδοχείο Dave Red Athens της αλυσίδας Brown Hotels. Εκεί που ο ιδιόμορφος αστικός σχεδιασμός συναντά το industrial design και τα funky props, το Dave Red Athens έρχεται να καλωσορίσει κάθε ψαγμένο ταξιδιώτη που αναζητά την ιδιαίτερη αισθητική με υψηλού επιπέδου φιλοξενία.

 

Μια ανάσα από την ανανεωμένη πλατεία Ομονοίας και τις πιο ενδιαφέρουσες γειτονιές της πόλης, οι επισκέπτες με την άφιξή τους μυώνται στην ανέμελη φιλοσοφία του Dave Red Athens, απολαμβάνοντας ένα welcome pop corn & παγωμένη μπύρα.

Τα βιομηχανικού σχεδιασμού δωμάτια του ξενοδοχείου, με τα neon κόκκινα φώτα και τους γυμνούς τοίχους περιμένουν τον επισκέπτη για να του συστήσουν την underground πλευρά της Αθήνας. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με vinyl player και δίσκους, ενώ τα ιδιαίτερα t-shirts που διακοσμούν τα δωμάτια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στη reception του ξενοδοχείου.

 

Το ξενοδοχείο Dave Red Athens στην πλατεία Ομονοίας


Το ξενοδοχείο Dave Red Athens διαθέτει 87 δωμάτια τα οποία διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι, ταράτσα με θέα στην πόλη, ενώ στο lobby του ξενοδοχείου βρίσκεται η χαρακτηριστική βιβλιοθήκη της Brown Hotels με ανατρεπτικούς τίτλους βιβλίων για κάθε αναγνώστη.

Στον ημιώροφο του ξενοδοχείου λειτουργεί ευρύχωρο σαλόνι με μπιλιάρδο και arcade games, ενώ η not – your – ordinary αίθουσα συναντήσεων με μαυροπίνακα σε κάθε τοίχο, μπορεί να φιλοξενήσει κάθε επαγγελματική και μη συνάντηση.

Το προσεχές διάστημα στο ισόγειο του ξενοδοχείου θα λειτουργήσει burger bar και underground club υπό την επιμέλεια γνωστής αθηναϊκής ομάδας της νυχτερινής ζωής.

You might also like