Πτυσσόμενες ράγες για Rational combi-steamers

Περισσότερη φιλικότητα προς το χρήστη

Η Rational προσφέρει πτυσσόμενες ράγες που μπορούν να τοποθετηθούν σε όλες τις επιτραπέζιες μονάδες 1/1 GN στη γραμμή SelfCooking Center και το iCombi. Αυτό καθιστά ευκολότερη τη φόρτωση των συστημάτων μαγειρέματος και κυρίως την απομάκρυνση του καυτού φαγητού με μεγαλύτερη ασφάλεια.

 

Ιδιαίτερα στην υπηρεσία à la carte, όταν προετοιμάζετε φαγητό στον πάγκο, στο τμήμα σνακ των μίνι μάρκετ ή σε καφετέριες, ο χώρος είναι συχνά περιορισμένος. Λοιπόν, πού μπορούν να τοποθετηθούν οι καυτοί δίσκοι; Από τώρα και στο εξής, μπορούν να παραμείνουν μέσα στο Rational combi-steamer και να τραβηχτούν μόνο με τη βοήθεια της πτυσσόμενης ράγας, όταν χρειάζεται και να τους σπρώξετε ξανά μέσα, μετά την εκφόρτωση. Αυτό είναι πολύ ασφαλέστερο και πιο βολικό από το να πρέπει να βγάζετε επανειλημμένα τον καυτό δίσκο.

Οι εύχρηστες πτυσσόμενες ράγες είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να αφαιρεθούν ξανά για εύκολο καθαρισμό, για παράδειγμα. Οι πτυσσόμενες αυτές ράγες μπορούν να μεταφέρουν φορτίο έως 10 κιλά – το οποίο είναι απόλυτα επαρκές για κοινό φαγητό σε εστιατόρια και σούπερ μάρκετ. Και τόσο ασφαλές, που τίποτα δεν μπορεί να πέσει.

«Αμέτρητες συνομιλίες με τους πελάτες και τους αντιπροσώπους μας, μας κατέστησαν σαφές ότι η έλλειψη χώρου και ο υψηλός βαθμός εργονομίας παίζουν σημαντικό ρόλο στη βιομηχανία φιλοξενίας. Για το σκοπό αυτό, έχουμε πλέον αναπτύξει ένα φιλικό προς το χρήστη προϊόν που μπορεί εύκολα να μετασκευαστεί και προσφέρει ένα σαφές πλεονέκτημα όσον αφορά την ασφάλεια», εξηγεί ο Μάριος Σαββάτης, Senior Sales Director BD Greece,CY,MLT από την Rational International AG.

You might also like