Η Good Catch Foods στην Ελλάδα

Τα προϊόντα της θα διανέμονται από την Foodelco

Η Foodelco είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τα προϊόντα της αμερικανικής εταιρίας τροφίμων Good Catch Foods στην Ελλάδα. Η Good Catch Foods ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 2016, έχει αντλήσει 77,1 εκατ. δολάρια σε επενδυτική χρηματοδότηση και τα γραφεία της βρίσκονται στο Newtown, της Πενσυλβάνια .

Η Good Catch Foods παρέχει 100% εναλλακτικές επιλογές θαλασσινών με βάση τα φυτά. Προς στιγμήν προσφέρει 6 φρέσκες προϊοντικές επιλογές. Αρχικά,  έχει δημιουργήσει 3 εναλλακτικές επιλογές τόνου εξ ολοκλήρου από φυτά.

Fish-Free Tuna-Style Flakes Mediterranean inspired (φυτικός τόνος από μίγμα φυτικών πρωτεϊνών σε σάλτσα μεσογειακού στυλ, με έλαιο από φύκι), Fish-Free Tuna-Style Flakes Mediterranean inspired  (Φυτικός τόνος από μίγμα φυτικών πρωτεϊνών σε νερό) και Plant-Based Tuna. Oil & Herbs ( φυτικός τόνος από μίγμα φυτικών πρωτεϊνών σε σάλτσα με βότανα και έλαιο από φύκι).Για την παραγωγή τους χρησιμοποιείται ένας συνδυασμός έξι οσπρίων με έλαιο από φύκι  για να δημιουργήσει παρόμοια προφίλ με τα ωμέγα-3 των πραγματικών θαλασσινών. Τα προϊόντα φυτικού τόνου διατίθενται προς το παρόν σε επίπεδο retail, σύντομα θα διατίθενται και σε συσκευασίες Food Service.

Επίσης έχει δημιουργήσει Plant-based fish burgers (Φυτικό Μπέργκερ Ψαριού),

Plant-Based Fish-Free Cakes, Thai Style (Φυτικές μπουκιές ψαριού, Ταϊλανδέζικο στυλ) και Plant-Based Crab-Free Cakes, New England Style (Φυτικές μπουκιές “Καβούρι”). Τα προϊόντα φυτικών fish Burgers & Cakes διατίθενται προς το παρόν σε επίπεδο food service, σύντομα θα διατίθενται και σε συσκευασίες retail.

Όλα τα προϊόντα έχουν λίγες θερμίδες, χαμηλούς υδατάνθρακες, υψηλή πρωτεΐνη, χωρίς GMOs και με πλούσια γεύση. Ενώ τα προϊόντα φυτικού τόνου Fish-Free Tuna-Style Flakes είναι και χωρίς γλουτένη.

You might also like