Ψηφιοποίηση διαδικασιών με καταγραφικά testo

Για πιο ‘πράσινη’ διασφάλιση ποιότητας

Η βιωσιμότητα είναι μια έννοια που απασχολεί ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις, και δικαίως, διότι προσφέρει όχι μόνο οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη, αλλά θεωρείται μία ολόπλευρα έξυπνη επιχειρηματικά κίνηση, καθώς βελτιώνει και την εικόνα της επιχείρησης τόσο σε συνεργάτες και πιθανούς επενδυτές, όσο και στον τελικό καταναλωτή.

 

Σε αυτήν λοιπόν την κατεύθυνση, η testo προσφέρει ψηφιακές λύσεις διαχείρισης ποιότητας με συστήματα παρακολούθησης δεδομένων που δεν απαιτούν έγγραφη/χειρόγραφη τεκμηρίωση.

Με το ασύρματο σύστημα παρακολούθησης δεδομένων testo Saveris 2 ο χρήστης έχει τη δυνατότητα της απομακρυσμένης επίβλεψης των τιμών μέτρησης και της πρόσβασης σε αυτές από οπουδήποτε μέσω Cloud και πρόσβασης στο ίντερνετ. Με αυτόν τον τρόπο, εκτός του ότι επιτυγχάνεται εξοικονόμηση κόστους και πόρων, διασφαλίζεται μέγιστη αξιοπιστία, καθώς η χειροκίνητη καταγραφή των μετρήσεων είναι μία πιο αβέβαιη μέθοδος.

Το testo Saveris 2 παρακολουθεί τη θερμοκρασία, την υγρασία και το CO2 και έχει τη δυνατότητα σύνδεσης έως δύο εξωτερικών αισθητήρων σε ένα καταγραφικό. Το σύστημα παρακολούθησης προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη και οι συναγερμοί αποστέλλονται άμεσα, με email ή sms, στην περίπτωση παραβίασης των οριακών τιμών που έχουν τεθεί. Η συμβατότητά του με τα πρότυπα HACCP, η μεγάλη επιλογή αισθητήρων και η μνήμη έως 10.000 μετρήσεων ανά κανάλι το κάνουν να ξεχωρίζει.

Στον τομέα των τροφίμων, η αντίληψη ότι η μελλοντική διαχείριση της ποιότητας δε θα είναι πλέον εφικτή χωρίς τα ψηφιακά συστήματα ενισχύεται συνεχώς. Τα όργανα μέτρησης testo στηρίζουν τις επιχειρήσεις και σε αυτό το βήμα.

Η εταιρεία Voultherm Κ. Βούλτσιος & Σια ΟΕ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της testo σε Ελλάδα και Κύπρο.

You might also like