Προβληματισμός για τα τεστ στην εστίαση

Βρέθηκε μια λύση στην Πάτρα

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των επαγγελματιών της εστίασης εξαιτίας του νέου μέτρου το οποίο υποχρεώνει κάθε εργαζόμενο στον κλάδο να πραγματοποιεί οκτώ τέστ (rapid και self), μέσα στη διάρκεια ενός μήνα, προκειμένου να μπορεί να απασχολείται νόμιμα στον χώρο της εργασίας τους.

 

Τόσο η προβληματική διαδικασία (κυρίως σε ότι αφορά την καταχώριση και τον έλεγχο των αποτελεσμάτων), όσο και το κόστος σε μηνιαία βάση, έχει δημιουργήσει ένταση μεταξύ των επαγγελματιών που ζητούν κυβερνητική παρέμβαση- ρύθμιση προκειμένου να περιοριστεί το κόστος.

Πάντως στην Αχαΐα βρέθηκε κάποια λύση. Ο ΣΚΕΑΝΑ σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί δημόσια τον πρόεδρο της ΕΦΕΠΑΕ και του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα, τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη και τον Χαράλαμπο Μπακόπουλο για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματός του, μέσω του τέως προέδρου και μέλυος του ΔΣ του Επιμελητηρίου, Σπύρου Στεργίου, που αφορά τους επιχειρηματίες και τους εργαζομένους του κλάδου της εστίασης, για δωρεάν rapid  test.

Αυτά θα πραγματοποιούνται το Επιμελητήριο Αχαΐας, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα μόνο για την εστίαση, καθημερινά από τις 8:30 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ. πλην Τρίτης. Η διενέργεια των test ξεκινάει από αύριο.

You might also like