Φάρμα Μπράλου: Νέο κατάστημα στην Βάρη

Θα λειτουργήσει και ψητοπωλείο- Είσοδος στην τυροκομία με δικό της τυροκομείο

Νέο κρεοπωλείο στο οποίο μελλοντικά θα φιλοξενηθεί και ψητοπωλείο -κατά τα πρότυπα σχετικών προσπαθειών που έχει επιχειρήσει και στο παρελθόν η εταιρία- θα λειτουργήσει για την Φάρμα Μπράλου στη Βάρη. Η εταιρεία διαθέτει σημαντική κρεατοπαραγωγική μονάδα εκτροφής μέσω της οποίας εφοδιάζει τα καταστήματά της.

 

Η εταιρία συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια παρουσίας στην αγορά και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η λειτουργία του νέου mega καταστήματος στη Βάρη Αττικής με κρεοπωλείο που λειτουργεί ήδη και ψητοπωλείο που έχει προγραμματιστεί.

Παράλληλα η Φάρμα Μπράλου με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι θα προχωρήσει σε μείωση τιμών σε όλα τα προϊόντα κρέατος που φτάνει το 30%, θα αυξήσει την  παραγωγή όλων των ειδών κρέατος καθώς και την παραγωγή γάλακτος.

 

Στην ίδια ανακοίνωση γνωστοποιεί οτι θα προχωρήσει  στη δημιουργία πρότυπου τυροκομείου για την παρασκευή γαλακτοκομικών προϊόντων. Σύντομα η εταιρεία θα ρίξει στην  αγορά  νέα έτοιμα παρασκευάσματα κρέατος και θα εμπλουτίσει τα καταστήματά της με deli προϊόντα από μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα.

Η Φάρμα Μπράλου γνωστοποίησε επίσης οτι εκτρέφονται νέες ράτσες ζώων στη φάρμα της όπως το κατάμαυρο κοτόπουλο Ayam Cemani από την Ινδονησία, το χοιρινό mangalica από την Πολωνία και τα Red Aberdeen Angus από την Σκωτία.

You might also like