Νέο food hall στη Μητροπόλεως, στο Σύνταγμα

Με τα brands Baldo,  MiBurrito Mexicano, Chappie Pizza pie και Heroes N’ Sandwich lovers

Νέο Food Hall στην Αθήνα, επί της Μητροπόλεως 66-68 ξεκίνησε τη λειτουργία του. Πρόκειται για έναν όμορφο πολυχώρο που περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά brands φαγητού.

 

Κύριο μέλημα των δημιουργών του, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους,  ήταν να φτιάξουν έναν χώρο όπου θα μπορούν να προσφέρουν στους  πελάτες  διαφορετικές κουζίνες, κουλτούρες και γεύσεις χρησιμοποιώντας φρέσκα και ποιοτικά υλικά, καλύπτοντας τις ανάγκες τους.

Tο Food Hall περιλαμβάνει τα καταστήματα :

Baldo The Saucy Pasta No2, όπου  προσφέρουμε τέσσερα είδη από φρέσκα ζυμαρικά(maccheroni, trecce, conhiglie, rigatoni ολικής) και έντεκα διαφορετικές sauces για να δημιουργήσει ο πελάτης τον συνδυασμό που θέλει, ενώ το γεύμα συνοδεύεται με φρέσκες σαλάτες και ολοκληρώνεται με το λαχταριστό ιταλικό tiramisu.

MiBurrito Mexicano: μεξικάνικη κουζίνα με πλούσιες επιλογές από Burritos, tacos, nachos ,μεξικάνικες σαλάτες και δροσιστικές margaritas.

Chappie Pizza pie: αυθεντική ιταλική pizza σε διάφορες γεύσεις για να διαλέξει ο πελάτης την pizza που θα λατρέψει.

Heroes N’ Sandwich lovers: Δέκα λαχταριστά και ιδιαίτερα sandwich, hot dogs και την επιλογή να φτιάξεις το δικό σου sandwich έχοντας στην διάθεση σου πλούσια, φρέσκα, ποιοτικά και ιδιαίτερα υλικά.

You might also like