Εβδομάδα Freddie Mercury στο Hard Rock Café Athens

Εορτασμοί με μπλουζάκια, κονκάρδες, διαγωνισμούς αλλά και φιλανθρωπικούς σκοπούς

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Hard Rock International ξεκινά τον εορτασμό της ζωής και της μουσικής του θρύλου του πενταγράμμου Freddie Mercury φιλοξενώντας μοναδικές δράσεις με τίτλο “Freddie for a Week”, από την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου – ημέρα των γενεθλίων του Freddie Mercury – έως την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021.

 

Προς τιμήν του εμβληματικού τραγουδιστή, το Hard Rock Cafe® Athens ετοιμάζεται να ροκάρει! Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα στο Hard Rock Cafe® Athens ένα ειδικά αφιερωμένο DJ set για όλους τους θαυμαστές των Queen, με τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες του συγκροτήματος και του θρυλικού performer,  ενώ DJ sets με θέμα  Queen’s nights θα βρίσκονται στο χώρο την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου από τις 18:00-23:00. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τα ειδικά props αλλά και με την χρήση φίλτρου στο Instagram, ειδικά για την επέτειο των γενεθλίων του Freddie Mercury.

Φυσικά, πολλά είναι τα δώρα και οι εκπλήξεις που περιμένουν τους θαυμαστές του Freddie Mercury. Δέκα voucher των 50 € θα δοθούν κατά την εβδομάδα εορτασμού μέσω ραδιοφωνικών σταθμών για το Hard Rock Cafe® Athens. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε  τη Δευτέρα 6 Σεπτέμβρη και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη. Το voucher θα έχει ισχύ για ένα μήνα και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατανάλωση φαγητού και μη αλκοολούχων ποτών στο Hard Rock Cafe® Athens.


Όσοι θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του Freddie Mercury, συμβάλλοντας ταυτόχρονα σε ένα σημαντικό φιλανθρωπικό έργο, μπορούν να το κάνουν επιλέγοντας κάποιο από τα εμπνευσμένα από τον Freddie προϊόντα, μπλουζάκια και κονκάρδες, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα από τις 31/08 στο πωλητήριο του Hard Rock Cafe® Athens. Το 15% των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Ο κάθε νικητής θα έρχεται σε επικοινωνία με το Hard Rock Cafe® Athens ώστε να κάνει την κράτησή του και να λαμβάνει αναλυτική ενημέρωση για το τι περιλαμβάνεται στο voucher. Παράλληλα, οι top πελάτες του Hard Rock Café θα λάβουν ως δώρο ειδικό voucher μέσω της Wolt, με αφορμή την επέτειο γενεθλίων του θρύλου της ροκ σκηνής.

«Αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι που τιμάμε και αυτήν την  χρονιά την μνήμη του Freddie Mercury, καθώς ήταν ένας θρυλικός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην παγκόσμια μουσική σκηνή και αυτό ακριβώς θέλουμε να αναδείξουμε με τις δράσεις ‘Freddie for a Week’ που φιλοξενούμε στο Hard Rock Cafe® Athens», ανέφερε σχετικά ο Σταμάτης Τσαμτσουκάκης, Γενικός Διευθυντής του Hard Rock Cafe® Athens. «Οι ξεχωριστές δράσεις που έχουμε οργανώσει στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Freddie for a Week” αποτελούν μοναδική ευκαιρία για τους θαυμαστές του Freddie και των Queen να επισκεφθούν το Cafe και να γιορτάσουν μαζί μας την μοναδική του ζωή, αλλά και να θυμηθούν την λαμπρή μουσική πορεία αυτού του σπάνιου καλλιτέχνη, υποστηρίζοντας με τις αγορές των επετειακών προϊόντων που θα βρουν διαθέσιμα στο πωλητήριο του Café σημαντικούς φιλανθρωπικούς σκοπούς».


Το Hard Rock Cafe® Athens τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της διασποράς του Covid 19.

You might also like