Κυκλοφόρησε το 35ο τεύχος του Grill Magazine
Αφιερώματα σε Γύρο και Σάλτσες- Συνέντευξη: Σταμάτης Τσαμτσουκάκης (Hard Rock Café Athens)
Κυκλοφόρησε το 35ο τεύχος του περιοδικού Grill Magazine, στο οποίο περιλαμβάνονται δύο προϊοντικά αφιερώματα, α) στον Γύρο και β) στις σάλτσες και τα dressings για την επαγγελματική κουζίνα και άρθρα για το φαινόμενο των dark kitchens.
Στο 35ο τεύχος του Grill, μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο γενικός διευθυντής του Hard Rock Café Athens, ο έμπειρος επαγγελματίας της εστίασης Σταμάτης Τσαμτσουκάκης αλλά και τα όσα μας είπε, μετά από την επιστροφή του από το διεθνές συνέδριο του CEUCO στην Ιταλία, ο Κωνσταντίνος Μουζάκης, πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής ‘Ακρόπολις’.
Τρεις επαγγελματίες στο χώρο των σαλτσών και των dressings, οι Φώτης Μακρής (Piccanta), Γιώργος Μωραΐτης (Condito) και Χρήστος Βασιλόγαμβρος (3P Salads), αναλύουν το πως έχει διαμορφωθεί η αγορά των προμηθευτών στο ξεκίνημα της νέας περιόδου, ενώ ο Τίτος Φραντζής, εμπορικός διευθυντής του ΕΟΣ Σάμου, παρουσιάζει τα νέα υπέροχα κρασιά του Συνεταιρισμού.
Περιεχόμενα τεύχους
NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση
FOOD
Νέα προϊόντα διατροφής
BEVERAGE
Μπαρ και κάβα στην εστίαση
TΕCH
Εξοπλισμός & πληροφορική
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρεις μήνες ελευθερία: Η εστίαση μπαίνει και πάλι στο …φθινόπωρο
Παρεμβάσεις επαγγελματιών που συνδέονται με την εστίαση
ΚΟΥΖΙΝΑ
Κων/νος Μουζάκης (CEUCO): ‘Η Ελλάδα πρέπει ν’ ανέβει (γαστρονομικό) σκαλί’
Κοτομπουκιές: Κερδίζουν έδαφος οι φυτικές λύσεις
ΑΓΟΡΑ
Hard Rock Café: Επενδύσεις …στα δύσκολα
Πλατφόρμες delivery: Χτυπά ‘κόκκινο’ ο ανταγωνισμός
Κλειστές αγορές: Ανοικτές επιχειρηματικές προοπτικές
ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Γύρος
Με απώλειες, αλλά και σημαντικές προοπτικές
Παρουσιάσεις εταιρειών γύρου
ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Σάλτσες & dressings
Παρουσιάσεις εταιρειών που παράγουν και διακινούν σάλτσες & dressings
Συνέντευξη: Φώτης Μακρής, Piccanta
Συνέντευξη: Γιώργος Μωραΐτης, Condito
Συνέντευξη: Χρήστος Βασιλόγαμβρος, 3P Salads
ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ
ΕΟΣ Σάμου: Τρεις Άθικτοι Οίνοι για την εστίαση
ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ
Εικονικές κουζίνες: Η μετά-covid πραγματικότητα
Μη φοβού…: Ghost kitchens για όλους
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δύο συνταγές από τη Λευκαδίτισσα μαγείρισσα Όλγα Μανωλίτση
ΒΙΒΛΙΟ
«Βαλκανική Κουζίνα: Γεύσεις και συνταγές της Φλώρινας» της Ιωάννα Πιτόσκα