Κυκλοφόρησε το 35ο τεύχος του Grill Magazine

Αφιερώματα σε Γύρο και Σάλτσες- Συνέντευξη: Σταμάτης Τσαμτσουκάκης (Hard Rock Café Athens)

Κυκλοφόρησε το 35ο τεύχος του περιοδικού Grill Magazine, στο οποίο περιλαμβάνονται δύο προϊοντικά αφιερώματα, α) στον Γύρο και β) στις σάλτσες και τα dressings για την επαγγελματική κουζίνα και άρθρα για το φαινόμενο των dark kitchens.

 

Στο 35ο τεύχος του Grill, μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο γενικός διευθυντής του Hard Rock Café Athens, ο έμπειρος επαγγελματίας της εστίασης  Σταμάτης Τσαμτσουκάκης αλλά και τα όσα μας είπε, μετά από την επιστροφή του από το διεθνές συνέδριο του CEUCO στην Ιταλία, ο Κωνσταντίνος Μουζάκης, πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής ‘Ακρόπολις’.

Τρεις επαγγελματίες στο χώρο των σαλτσών και των dressings, οι Φώτης Μακρής (Piccanta), Γιώργος Μωραΐτης (Condito) και Χρήστος Βασιλόγαμβρος (3P Salads), αναλύουν το πως έχει διαμορφωθεί η αγορά των προμηθευτών στο ξεκίνημα της νέας περιόδου, ενώ ο Τίτος Φραντζής, εμπορικός διευθυντής του ΕΟΣ Σάμου, παρουσιάζει τα νέα υπέροχα κρασιά του Συνεταιρισμού.

Περιεχόμενα τεύχους

NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση

FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής

BEVERAGE

Μπαρ και κάβα στην εστίαση

TΕCH

Εξοπλισμός & πληροφορική

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τρεις μήνες ελευθερία: Η εστίαση μπαίνει και πάλι στο …φθινόπωρο

Παρεμβάσεις επαγγελματιών που συνδέονται με την εστίαση

ΚΟΥΖΙΝΑ

Κων/νος Μουζάκης (CEUCO): ‘Η Ελλάδα πρέπει ν’ ανέβει (γαστρονομικό) σκαλί’

Κοτομπουκιές: Κερδίζουν έδαφος οι φυτικές λύσεις

ΑΓΟΡΑ

Hard Rock Café: Επενδύσεις …στα δύσκολα

Πλατφόρμες delivery: Χτυπά ‘κόκκινο’ ο ανταγωνισμός

Κλειστές αγορές: Ανοικτές επιχειρηματικές προοπτικές

ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Γύρος

Με απώλειες, αλλά και σημαντικές προοπτικές

Παρουσιάσεις εταιρειών γύρου

ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Σάλτσες & dressings

Παρουσιάσεις εταιρειών που παράγουν και διακινούν σάλτσες & dressings

Συνέντευξη: Φώτης Μακρής, Piccanta

Συνέντευξη: Γιώργος Μωραΐτης, Condito

Συνέντευξη: Χρήστος Βασιλόγαμβρος, 3P Salads

ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ

ΕΟΣ Σάμου: Τρεις Άθικτοι Οίνοι για την εστίαση

ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ

Εικονικές κουζίνες: Η μετά-covid πραγματικότητα

Μη φοβού…: Ghost kitchens για όλους

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δύο συνταγές από τη Λευκαδίτισσα μαγείρισσα Όλγα Μανωλίτση

ΒΙΒΛΙΟ

«Βαλκανική Κουζίνα: Γεύσεις και συνταγές της Φλώρινας» της Ιωάννα Πιτόσκα

You might also like