Νέο Mailo’s στην πλατεία της Νέας Σμύρνης

Εντατική ανάπτυξη για την αλυσίδα pasta

Νέο κατάστημα πρόσθεσε στο δυναμικό της η πολύ δραστήρια το τελευταίο διάστημα αλυσίδα εστιατορίων pasta με την επωνυμία Mailo’s η οποία δεν έχει καν συμπληρώσει τα δύο χρόνια ζωής.

 

Το νέο κατάστημα της  Mailo’s – The Pasta Project  βρίσκεται στην πολυσύχναστη πλατεία της Νέας Σμύρνης στην οποία είχε τοποθετηθεί πρόσφατα κι άλλη αλυσίδα ανάλογων εστιατορίων (Lagom).  Η αλυσίδα ιταλικού φαγητού ξεκίνησε τη δραστηριότητά της μόλις το 2019 και αναπτύσσεται δυναμικά έχοντας θέσει στόχο για το επόμενο διάστημα τη δημιουργία συνολικά έξι καταστημάτων σε Αθήνα, Χαλάνδρι, Περιστέρι  και Κύπρο. Η εταιρεία ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα οτι το επόμενο κατάστημά της θα λειτουργήσει στο Κολωνάκι.

Τα καταστήματα Mailo’s – The Pasta Project   αναπτύσσονται από τον σεφ κι επιχειρηματία Νίκο Μουτσουρούφη, ο οποίος δούλεψε από πολύ μικρός σε μεγάλα εστιατόρια της Αθήνας, βραβευμένα με αστέρια Michelin. Τελειώνοντας την Le Monde, εργάστηκε στο Greenhouse του Λονδίνου δίπλα στον Γάλλο σεφ Arnaud Bignon.

Θυμίζουμε οτι αυτό το διάστημα υπάρχουν τρεις νέες μάρκες καταστημάτων street food με ανάλογο αντικείμενο οι οποίες αναπτύσσονται δυναμικά οι Lagom, Mailo’s – The Pasta Project  και Baldo The Saucy Pasta.

You might also like