Νέο The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar στου Ζωγράφου

Eίναι το 10ο εστιατόριο της αλυσίδας στην Αττική

Ο Μεγάλος Κακός Λύκος μεγαλώνει και τριγυρίζει στις γειτονιές του …Ζωγράφου. Το νέο εστιατόριο ταχείας εξυπηρέτησης “The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar” άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχεται το Αθηναϊκό κοινό στην Παπάγου Αλεξάνδρου 127, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία σε σουβλάκια, burgers, club sandwich, ορεκτικά και σαλάτες.

 

Το νέο εστιατόριο αποτελεί τη μετεγκατάσταση του εστιατορίου στο Παγκράτι και είναι το δέκατο εστιατόριο της αλυσίδας στην Αττική. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρίας: «Η μοντέρνα αισθητική του, η ανοιχτή κουζίνα και το ευγενικό προσωπικό, σε συνδυασμό με τη γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών το κάνει τον ιδανικό γευστικό προορισμό, δημιουργώντας μία φιλική ατμόσφαιρα για μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία».

Θα εξυπηρετεί με delivery και take-away, αλλά και με τραπέζια για μια γρήγορη στάση για απολαυστικό και οικονομικό φαγητό, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής. Όπως σε όλα τα καταστήματά της, έτσι και εδώ η εταιρία επενδύει στo τετράπτυχο της επιτυχίας της, που είναι η ποιότητα, η εξυπηρέτηση, η καθαριότητα και η φιλοξενία.

«Παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας, συνεχίζουμε την επένδυση στην ανάπτυξη της αλυσίδας μας με νέα εταιρικά εστιατόρια, στοχεύοντας στο άμεσο άνοιγμα νέων καταστημάτων σε όλη την ελληνική επικράτεια και το εξωτερικό» αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

You might also like