Η NUTRIA στους «Χρυσούς Σκούφους»

Mε το «Ιωνίς» Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο.

Οι Χρυσοί Σκούφοι, αναδεικνύουν τη γαστρονομική αριστεία,  επιβραβεύοντας  κάθε χρόνο τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας. Η φετινή τελετή απονομής,  συνέπεσε με την εμβληματική επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

 

Για την πολύ ειδική αυτή περίσταση, ο Έκτορας Μποτρίνι ανέλαβε τον σχεδιασμό ενός μοναδικού, conceptual μενού, με σκοπό να εκφράσει με ξεχωριστό τρόπο την Επανάσταση της Νέας Ελληνικής Κουζίνας, επιλέγοντας πρώτης τάξεως προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Η πλούσια γεύση, το άρωμα φρέσκιας ελιάς και το λαμπερό χρώμα του ελαιολάδου «Ιωνίς», δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μία τέτοια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών, με έντονα ελληνικό χαρακτήρα. Το «Ιωνίς  Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Σητείας Λασιθίου Κρήτης», είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην Οικογένεια ελαιολάδων της NUTRIA «Ιωνίς Ελληνικής Γης».

Ξεχώρισε, κατόπιν γευστικής δοκιμής, ως το εξαιρετικό υλικό που έχει την ένταση και το γευστικό προφίλ να σταθεί αυτούσιο, ως καλωσόρισμα, ιδανικό να μεταφέρει το πρώτο μήνυμα της γαστρονομικής εμπειρίας που θα ακολουθήσει. Το «Ιωνίς» κοσμούσε τις ροτόντες του Diner de Gala σε γυάλινη φιάλη 250ml, προσθέτοντας τη δική του κομψότητα στις εκλεκτές γεύσεις του μενού.

You might also like