Δεύτερο Mr. Tantuni.gr, στη Νέα Σμύρνη

Δύο πλέον τα καταστήματα του Κώστα Δεβελίογλου

Μια νέα αλυσίδα ψητοπωλείων έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της, διαθέτει ήδη καταστήματα, προχωράει σε τρίτο ενώ μέσα στο 2022 έχει σχεδιάσει την ανάπτυξη άλλων τριών καταστημάτων. Πρόκειται για την Mr. Tantuni.gr, πίσω από την οποία βρίσκεται ο έμπειρος σεφ Κώστας Δεβελίογλου.

 

Ο Κ. Δεβελίογλου, οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2020, στον Πειραιά, μια νέα αλυσίδα ψητοπωλείων κύριο χαρακτηριστικό των οποίων το tantuni το οποίο αποτελεί την τελευταία μόδα της Κωνσταντινούπολης στο street food και έχει έρθει από την Μερσίνη (παραλιακή πόλη της νότιας Τουρκίας). Παρασκευάζεται από κοτόπουλο ή μοσχαράκι γάλακτος και σερβίρεται είτε τυλιχτό σε ειδική πίτα λαβάς που ψήνεται στα τοιχώματα ενός παραδοσιακού ανατολίτικου φούρνου, είτε σε σάντουιτς, καθώς επίσης και σε μερίδα.

Σάντουιτς με ‘αραχτό’ γύρο και με ταντούνι κοτόπουλο, από τη νέα αλυσίδα ψητοπωλείων Mr. Tantuni.gr

 

Στο Mr. Tantuni.gr μπορείτε να δοκιμάσετε και το Αραχτό γύρο από μοσχαράκι γάλακτος ή τον γύρο του Πέρα (ντονέρ) καθώς επίσης κοκορέτσι, γύρο σουτζούκι και κεφτεδάκια Σμύρνης.  επίσης λαχματζούν, σαλάτες καθώς επίσης και μια μεγάλη ποικιλία γλυκών.

Όπως μας είπε ο Κώστας Δεβελίογλου, η επόμενή κίνησή του θα είναι ένα κατάστημα στη Γλυφάδα ενώ μέσα στο 2022 έχει προγραμματιστεί, εφόσον το επιτρέψουν οι γενικότερες συνθήκες της αγοράς, η δημιουργία άλλων τριών καταστημάτων.

You might also like