Στην Κύπρο Το The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar

Επεκτείνεται η αλυσίδα ψητοπωλείο- Δέκα καταστήματα στην Ελλάδα

Η εταιρία που διαχειρίζεται τα ψητοπωλεία ‘The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar‘ ανακοίνωσε την υπογραφή συνεργασίας με την κυπριακή εταιρία Greek Souvlaki Cyprus Ltd. για την παραχώρηση του δικαιώματος λειτουργίας και ανάπτυξης του σήματος ‘The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar’ στην Κύπρο.

 

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία, «Μετά από αρκετά ταξίδια και συναντήσεις με πολύ αξιόλογους επιχειρηματίες της Κύπρου που μας τίμησαν με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για το άνοιγμα του “The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar”, η Greek Souvlaki Cyprus Ltd. και οι μέτοχοι της είναι η κατάλληλη ομάδα που με ένα συγκεκριμένο και πολύ δυναμικό business plan θα αναλάβει την ανάπτυξη και λειτουργία του δικτύου μας στην Κύπρο.Το πρώτο μας εστιατόριο θα ανοίξει στη Λάρνακα επί της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή 28 & Γιαννάκη Αεροπόρου στις αρχές του 2022. Το κυπριακό κοινό θα έχει πλέον την ευκαιρία να απολαύσει τις νοστιμιές του Λύκου σε μία μεγάλη ποικιλία από σουβλάκια, burgers, club sandwich, ολόφρεσκες σαλάτες και ορεκτικά. Φυσικά, από το μενού δεν θα λείπουν και οι vegan επιλογές, καλύπτοντας έτσι όλη τη γευστική παλέτα ακόμα και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων. Το συγκεκριμένο εστιατόριο εκτός από delivery και take-away, θα έχει ένα άνετο καθιστικό, όπου οι επισκέπτες μας θα μπορούν να απολαύσουν το εξαιρετικό μας service. Στο The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία με γνώμονα πάντα την καλύτερη ικανοποίηση των πελατών μας, ακολουθώντας πιστά τις βασικές μας αξίες που εμπεριέχονται στο τετράπτυχο: Ποιότητα, Εξυπηρέτηση, Φιλοξενία, Καθαριότητα».


Στο αναπτυξιακό πλάνο της εταιρίας είναι εντός του 2022 το άνοιγμα και στην πόλη της Λευκωσίας, ενώ παράλληλα τρέχουν τα σχέδια για τη δυναμική παρουσία της και στις λοιπές επαρχίες της Μεγαλονήσου.

You might also like