Νέα πίτσα 6 κομματιών από τη l’artigiano

Iδανική επιλογή για ένα απολαυστικό και χορταστικό single meal

Η αλυσίδα έτοιμου φαγητού l’artigiano εκπλήσσει ευχάριστα τους φίλους του brand λανσάροντας νέα πίτσα έξι κομματιών, σε ιδιαίτερο σχήμα, που αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα απολαυστικό και χορταστικό single meal.

 

Το νέο μέγεθος πίτσας από τη l’artigiano ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες όλων των καταναλωτών, αφού είναι η καταλληλότερη επιλογή για λαχταριστά γεύματα στο σπίτι ή στο γραφείο. Όλες οι αγαπημένες γεύσεις πίτσας που η l’artigiano ετοιμάζει καθημερινά με άριστες πρώτες ύλες, φρέσκα λαχανικά και premium αλλαντικά και τυριά, είναι διαθέσιμες στο μέγεθος των έξι κομματιών για να τις απολαύσουν όλοι. Η νέα πίτσα έξι κομματιών, έρχεται να εμπλουτίσει την ήδη μεγάλη ποικιλία της l’artigiano, καλύπτοντας ιδανικά κάθε ξεχωριστή προτίμηση και περίσταση.

H l’artigiano, το αγαπημένο brand Ιταλικού φαγητού δεν σταματά να εξελίσσεται, να προσαρμόζεται και να παρουσιάζει διαρκώς «φρέσκες» ιδέες και προϊόντα, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και τις απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας.

You might also like