Η Brown Hotels αναβιώνει την αίγλη της Ομόνοιας

Party εγκαινίων στα Lighthouse Athens, Brown Acropol & DAVE Red Athens- Πλάνο 42 ξενοδοχείων στην Ελλάδα για την ισραηλινή εταιρία

Παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου Lighthouse Athens της αλυσίδας Brown Hotels. Ο K. Μπακογιάννης συνοδεία του Leon Avigad founder & co-owner, έκοψε την κορδέλα του νέου λαμπερού ξενοδοχείου και δήλωσε «το μεγάλο ενδιαφέρον για την Αθήνα σε επιχειρηματικό επίπεδο αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης, μας δίνει μεγάλη περηφάνεια να σας αποκαλούμε φίλους μας, να σας αποκαλούμε Αθηναίους. Βρισκόμαστε εδώ σε ένα ακόμα βήμα προς ένα νέο ταξίδι και ανυπομονούμε να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί σας. Για μια ακόμα φορά συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε όλους που ήρθατε απόψε».

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βίκυ Λοϊζου – Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, η οποία δήλωσε σχετικά «είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ και βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα το όραμα σας. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όνειρο για την προβολή της αυθεντικής Αθήνας, όχι μόνο μέσα από τον πλούσιο πολιτισμό της αλλά και τη νέα εικόνα της πόλης.»

Στην εντυπωσιακή εκδήλωση που διήρκησε πάνω από δέκα ώρες, συμμετείχαν τα τρία ξενοδοχεία πέριξ της πλατείας Ομονοίας, Brown Acropol, DAVE Red Athens & Lighthouse Athens, τα οποία στοχεύουν στην αναβίωση της αίγλης του ιστορικού κέντρου της πόλης, επαναφέροντας στο ραντάρ ενδιαφέροντος το κέντρο της Αθήνας, τόσο για τους ψαγμένους ταξιδιώτες που αναζητούν μια μοναδική πρόταση φιλοξενίας, αλλά και των Αθηναίων που ψάχνουν διαρκώς για νέες επιλογές διασκέδασης στην πόλη.

Αναβίωση της περιοχής

Ο συνιδρυτής της Brown Hotels Leon Avigad, σε έναν θερμό λόγο ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο K. Μπακογιάννη για την αμέριστη στήριξη τα τελευταία τέσσερα χρόνια και όλη την ομάδα της Brown Hotels σε Ελλάδα, Ισραήλ και Ευρώπη. Ο κος Avigad τόνισε πως το εγχείρημα της Brown Hotels δεν είναι μόνο επενδυτικό, είναι μια κοινωνική και πολιτιστική αλλαγή που γίνεται στην Ομόνοια, μέσα από την αναβίωση της περιοχής στην πρότερη αίγλη της.

Ο στόχος της Brown Hotels είναι να γίνει η Ομόνοια ένας πόλος έλξης όλων των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης, αλλά και μια ελκυστική πρόταση φιλοξενίας και διασκέδασης τόσο για τους επισκέπτες και κατοίκους, καθώς τα δώδεκα ξενοδοχεία που θα λειτουργήσουν το προσεχές διάστημα πέριξ της πλατείας, θα διαθέτουν ιδιαίτερα εστιατόρια, rooftops με πανοραμική θέα της πόλης και ιδιαίτερα clubs, ώστε να δημιουργηθεί στο κέντρο της πόλης μια μοναδική πρόταση φιλοξενίας και διασκέδασης.

Την ιδιαίτερη ταυτότητα που χαρακτηρίζει κάθε κίνηση της Brown Hotels έδωσε και ο χαρακτήρας της εκδήλωσης, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μεταβούν από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο και να ζήσουν από κοντά την χαρακτηριστική κουλτούρα της Brown Hotels, μέσα από ξεχωριστά activities και art performances, τόσο στα δωμάτια του κάθε ξενοδοχείου, αλλά και με live performances στο rooftop του Brown Acropol με 70’s live vibes, αλλά και underground ήχους στο υπόγειο club του DAVE Red Athens.

Βίκυ Λοίζου, Meni Weitzman, Leon Avigad, Κώστας Μπακογιάννης, Χάρης Θεοχάρης

 

Ξένοι καλεσμένοι

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών δημοσιογράφοι, προσωπικότητες, celebrities και καλλιτέχνες, δίνοντας ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα και κρατώντας πιστή την ταυτότητα της Brown Hotels που αναμειγνύει διαφορετικά κοινά και backgrounds με τον πιο δημιουργικό και ευφάνταστο τρόπο. Επιπλέον η Brown Hotels υποδέχτηκε καλεσμένους δημοσιογράφους και προσωπικότητες από το Τελ Αβίβ, οι οποίοι βίωσαν για δυο ημέρες την απαράμιλλη φιλοξενία της Brown Hotels και την ομορφιά της πόλης της Αθήνας σε συνεργασία με το Development of Athens.

Κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού η Brown Hotels ολοκλήρωσε την εξαγορά των ξενοδοχείων Grand Bleu στην Ερέτρια, Mr & Mrs White στα Χανιά καθώς και το Kubic, για τα οποία θα ακολουθήσει το προσεχές διάστημα rebranding ώστε να ενταχθούν στην ομπρέλα Brown Hotels. Όπως δήλωσε και η Δήμητρα Αρίδα, Country Sales & Marketing Director Brown Hotels, ακολουθούν το προσεχές διάστημα τα ξενοδοχεία Brown Spices, Theodore House και House Sans Rival, τα οποία θα ανοίξουν στην περιοχή της Αθήνας για τους επισκέπτες. Επίσης τον Απρίλιο του 2022 εγκαινιάζεται το Brown Beach Corinthia, το πρώτο resort της αλυσίδας στην Ελλάδα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Το επενδυτικό πλάνο της Brown Hotels για την ερχόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 42 ξενοδοχεία και resorts, που βρίσκονται σε διάφορα στάδια κατασκευής και ανάπτυξης.

You might also like