Κυκλοφόρησε το 36ο τεύχος του Grill Magazine

Αφιέρωμα: Κρασί & Εστίαση

Κυκλοφόρησε το 36ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού Grill με ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα για τη σχέση του ελληνικού κρασιού με τη γαστρονομία. Στο ίδιος τεύχος φιλοξενούμε συνέντευξη με τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Ντουμή ο οποίος αναπτύσσει την αλυσίδα εστιατορίων Baldo.

 

Στο τεύχος μπορείτε επίσης να διαβάσετε μια συνέντευξη με την με την σεφ Αργυρώ Κουτσού η οποία αυτό το διάστημα είναι επικεφαλής στην κουζίνα του εστιατορίου Τζουτζούκα στο Ρουφ, ενώ ο Θεόδωρος  Αλεξίου παρουσιάζει τη Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου η οποία βραβεύτηκε πρόσφατα σε έναν σημαντικό διεθνή διαγωνισμό.

Ρεπορτάζ για τις γαστρονομικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού, παρουσίαση των νέων δραστηριοτήτων της αλυσίδας Big Bad Wolf και ένα άρθρο για το ρομποτικό μέλλον της εστίασης είναι μεταξύ των θεμάτων που περιλαμβάνονται στην ύλη του τεύχους.

Περιεχόμενα τεύχους

NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση

FOOD NEWS

Νέα προϊόντα διατροφής

BEVERAGE NEWS

Μπαρ και κάβα στην εστίαση

TΕCH NEWS

Εξοπλισμός & πληροφορική

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σεπτέμβριος 2021: Ο μήνας που άλλαξε το delivery στην Ελλάδα

Signed by Nature: Στους Χρυσούς Σκούφους 2021

ΚΟΥΖΙΝΑ

Συνέντευξη: Θεόδωρος  Αλεξίου, Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου

Γαστρονομία Ξανά: Θεσμοί, διαγωνισμοί & εκδηλώσεις στο προσκήνιο

ΑΓΟΡΑ

Big Bad Wolf: Δέκα καταστήματα και δύο …αδελφάκια

Συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Ντουμή των εστιατορίων Baldo

ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Κρασί & Εστίαση

Ελληνικό κρασί: Μετά την πανδημία, μετρά απώλειες

Κρασί & Εστιατόριο: Ταιριαστό & γευστικό δίδυμο

Συνέντευξη: Ξενοφώντας Σταυρόπουλος, Wine Point

Π. Γκουγκουλίδης- Κρασί στο εστιατόριο: Εύκολο ή δύσκολο έργο η επιλογή του;

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Εστίαση 2021: Καινοτομία, ψηφιοποίηση & …ρομπότ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

‘Τζουτζούκα’ στο Ρουφ- Συνέντευξη με την σεφ Αργυρώ Κουτσού

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δύο συνταγές της Ελευθερίας Μπούτζα

ΒΙΒΛΙΟ

«Cucina Amore Mio- Οι ερωτικές συνταγές μου » του Έκτορα Μποτρίνι

You might also like