Διάκριση για την Κατερίνα Παπαγεωργίου της Vivartia

H Chief Operating Officer της Εστίασης, στα 'Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας'

Η Κατερίνα Παπαγεωργίου, Chief Operating Officer του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία της καινοτομίας στον σχεδιασμό και την εξυπηρέτηση πελατών, έναν τομέα ο οποίος βρίσκεται διαχρονικά στο επίκεντρο της ανάπτυξης του Ομίλου σε όλο το εύρος της δραστηριότητάς του.

 

Τα σήματα του Ομίλου Εστίασης της Vivartia επενδύουν συστηματικά στην καινοτομία, με κεντρικό όχημα τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Βασικός στόχος είναι η βελτίωση της καταναλωτικής εμπειρίας, μέσω της ταχύτερης και – όσο το δυνατόν – ανέπαφης συναλλαγής με τον πελάτη, προσδίδοντας παράλληλα προστιθέμενη αξία σε κάθε αγορά. Μέσω των ανανεωμένων sites & apps τους οι 2 μεγάλες αλυσίδες του Ομίλου έχουν αναβαθμίσει την εμπειρία παραγγελίας και στο online delivery, ενώ μέσω των καινοτόμων και πολυβραβευμένων προγραμμάτων πιστότητας «All Star Club» για το Goody’s Burger House και “Bite Club” για το everest, επεκτείνουν διαρκώς τη βάση των πιστών καταναλωτών τους.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο η κ. Παπαγεωργίου δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ γι’ αυτή την πολύ τιμητική διάκριση. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσες σημαντικές γυναίκες που έχουν καταφέρει να διακριθούν στο ελληνικό επιχειρείν. Θα ήθελα να συγχαρώ όλες αυτές τις γυναίκες, μητέρες, συναδέλφους που έχουν καταφέρει με προσπάθεια και επιμονή να βρίσκονται σήμερα εδώ, αλλά και όλες εκείνες που δεν βρίσκονται σήμερα σε αυτή την αίθουσα και που δίνουν καθημερνά τον δικό τους αγώνα. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που αυτή η αναγνώριση επικεντρώνεται στον τομέα της καινοτομίας. Και αυτό γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας αποτελούσε για μένα προτεραιότητα η ενσωμάτωση της καινοτομίας στην κουλτούρα της εταιρίας που εργάζομαι. Στόχος της εταιρίας, αλλά και προσωπικό μου στοίχημα, είναι να συνεχίσουμε δυναμικά αυτή την πορεία διαρκούς αναβάθμισης της συνολικής εμπειρίας του «omnichannel» – πλέον – καταναλωτή, προσφέροντας προστιθέμενη αξία σε κάθε επαφή του με τα σήματά μας.»


Στόχος του θεσμού των ‘Βραβείων Γυναικείας Επιχειρηματικότητας’ είναι να επιβραβεύσει τις γυναίκες που κατέχουν ηγετικές θέσεις στις σύγχρονες επιχειρήσεις, συμβάλλοντας με τις πρακτικές και τις επιδόσεις τους στη διαμόρφωση του επιχειρηματικού τοπίου στη χώρα.
You might also like