Καφεκοπτεία Λουμίδη: Νέα προϊόντα και προσφορές

Για τα Χριστούγεννα, τη γιορτή των αυθεντικών γεύσεων

Τα καταστήματα και το e-shop  Καφεκοπτεία Λουμίδη φοράνε τα γιορτινά τους και υποδέχονται τους πελάτες χαρίζοντάς τους μοναδικές γιορτινές στιγμές απόλαυσης και χαράς ενώ τόσο η φυσική όσο και η διαδικτυακή τους παρουσία στολίζεται με ζεστασιά & λάμψη.

 

Η ατμόσφαιρα της πιο «μαγικής» γιορτής του χρόνου τρυπώνει στα Καφεκοπτεία Λουμίδη συνοδευόμενη από χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αρώματα και γεύσεις κλασσικών αλλά και νέων χριστουγεννιάτικων προϊόντων, που ταξιδεύουν τους καταναλωτές σε ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι φρεσκοκομμένοι ελληνικοί καφέδες των Καφεκοπτείων Λουμίδη με αρώματα τσουρέκι και μπακλαβά, δίνουν την δική τους νότα στην πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου.

Το νέο απολαυστικό αρωματικό Χριστουγεννιάτικο Τσάι «Christmas Tea blend» ήρθε για να συντροφεύσει τις γιορτές όλων φέτος, ενώ παράλληλα οι gourmet παραλλαγές του πολυαγαπημένου χριστουγεννιάτικου Ροφήματος Σοκολάτας υπόσχονται μια υψηλή γαστρονομική “περιπέτεια”. Εξάλλου είναι γνωστό ότι, Χριστούγεννα και ζεστή σοκολάτα πάνε πάντα μαζί. Η σοκολάτα με άρωμα τσουρέκι και η νέα σοκολάτα με άρωμα Brandy έρχονται να συνοδεύσουν τις αγαπημένες συνήθειες των γιορτών.


Από τις 6 έως τις 16 Δεκεμβρίου, έξω από τα καταστήματα των Καφεκοπτείων Λουμίδη, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να τραβήξουν ένα τυχερό κουπόνι και να κερδίσουν  εκπτώσεις αλλά και δώρα. Για όσους δεν διαθέτουν κοντά τους κατάστημα, το  διάστημα 6/12-16/12 στο e-shop των Καφεκοπτείων Λουμίδη αναμένεται ένας Secret Gift Βox διαγωνισμός!


Η λαχταριστή χριστουγεννιάτικη γκάμα με τυλιχτά σοκολατάκια, γλειφιτζούρια, τρούφες, σοκολατάκια φιγούρες (έλκηθρο, χιονάνθρωπος, Άγιος Βασίλης κ.α), πραλίνες, μπισκοτοκατασκευές (δεντράκια 3D, σπιτάκια κ.α.) και φυσικά κουραμπιέδες και μελομακάρονα, τα κλασσικά και αγαπημένα γλυκά των γιορτών, περιμένουν να τα απολαύσετε! Επιπλέον, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη προσφέρουν μια ποικιλία Χριστουγεννιάτικων αξεσουάρ όπως θεματικά μεταλλικά κουτιά, ξεχωριστές κούπες και gift boxes, ιδανικά δώρα για κάθε γούστο!

 

You might also like