The Amorous Project: Νέο εστιατόριο στην Κηφισιά

Η νέα πρόταση της ομάδας των nice n easy είναι ένα μαγικό 'ταξίδι στον χρόνο' 

Το Amorous Project όπως σημαίνει και το όνομά του, είναι ένα έργο πάθους που  καθοδηγείται από την αγάπη, τον έρωτα, καθώς και την ανάγκη για συντροφικότητα και υφολογικά έχει βασιστεί στην αμερικανική διατροφική κουλτούρα και παράδοση, έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από τους μετανάστες στα τέλη του 19ου αιώνα.  Το νέο εστιατόριο του ομίλου nice n easy, όπως αναφέρει σχετικά το δελτίο Τύπου « Είναι φτιαγμένο για όλους εμάς που γοητευόμαστε από τον τρόπο που το φαγητό ταξιδεύει μέσα στο χρόνο, αναμιγνύει διαφορετικές κουλτούρες και προσωπικές ιστορίες, για να φτιάξει κάθε φορά ένα καινούργιο αφήγημα».

 

Στον χώρο, ατμόσφαιρα  ζεστή με κυρίαρχα στοιχεία το ξύλο και το σίδερο σε vintage αισθητική και σε σκούρους τόνους. Βαριές κορνίζες στους τοίχους, πολυέλαιοι, κολονάτα ποτήρια, υφασμάτινες πετσέτες και λινά τραπεζομάντηλα, βαριά vintage μαχαιροπήρουνα, λεπτεπίλεπτες πορσελάνες και μεγάλα κηροπήγια με λευκά κεριά που ανάβουν για να κάνουν την ατμόσφαιρα σαγηνευτική. Η διακόσμηση του χώρου υλοποιήθηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο του Γιώργου Παντελούκα, ακολουθώντας τις οδηγίες του ηθοποιού και συνεταίρου του ομίλου nice n easy Μάνου Γαβρά, εμπνευστή του Amorous Project.

Λος Άντζελες Burger, black Angus 220 gr, κρέμα τσένταρ, μαρμελάδα μπέικον κρεμμύδι και καλαμπόκι σε μπριoς, τηγανιτές γλυκοπατάτες. Στο Amorous Project.

 

Το μενού αποτελείται από τα πιο αγαπημένα πιάτα της πολυπολιτισμικής  Νεοϋορκέζικης  κουζίνας, αλλά και τη γνωστή healthy προσέγγιση του ομίλου με προσεκτικά  επιλεγμένες πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς, βιολογικά υλικά και επιλογές για vegan και vegetarians. Σχεδιάστηκε με τη συμβολή του Χρήστου Αθανασιάδη και της ομάδας των ταλαντούχων σεφ του ομίλου, ενώ επικεφαλής της κουζίνας είναι ο Διονύσης Πετεινάτος.

Μαύρο λιγκουίνι με μοσχαρίσιο ραγού και βιολογικά τοματίνια. Στο Amorous Project του ομίλου nice n easy.

 

Ο χώρος του Amorous Project είναι ανοιχτός όλη την ημέρα και προσφέρει επιλογές καφέ, σνακ, φαγητού, μια εξαιρετική επιλογή από cocktails αλλά και μια καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών. Οι μουσικές ξεκινούν με μελωδίες των δεκαετιών 20s-50s , remixes και ωραίες jazz από το πρωί, μέχρι lounge, international pop και upbeat αργότερα το βράδυ.

Κάθε Κυριακή μετά τη μία το μεσημέρι, το πλούσιο μενού του brunch συνοδεύουν ζωντανές ατμοσφαιρικές μουσικές από σαξόφωνο, τρομπέτα ή πιάνο.

 

 

You might also like