Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε την Autogrill

Αφορά τα καταστήματα του Ομίλου στο ΔΑΑ και τους ΣΕΑ του εθνικού οδικού δικτύου

Τα καταστήματα εστίασης του Oμίλου Autogrill που βρίσκονται στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αλλά και τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της χώρας πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε με βάση το πρότυπο ISO 22000:2018 που αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ενώ οι σχετικές επιθεωρήσεις πραγματοποιήθηκαν διεξοδικά στους χώρους των καταστημάτων της εταιρείας στο Ελευθέριο Βενιζέλος αλλά και στις Εθνικές Οδούς Αθηνών-Θεσσαλονίκης, Αθηνών-Πατρών και Αθηνών – Τριπόλεως.

Γιατί είναι σημαντική η πιστοποίηση

Η πιστοποίηση των καταστημάτων εστίασης του Oμίλου Autogrill που βρίσκονται στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αλλά και στις εθνικές οδούς έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά και αυξημένο βαθμό δυσκολίας, καθώς πραγματοποιήθηκε εν μέσω πανδημίας εντός του μεγαλύτερου αεροδρομίου της χώρας αλλά και επί του εθνικού οδικού δικτύου. Έτσι, οι ενδελεχείς επιτόπιοι έλεγχοι και επιθεωρήσεις που πραγματοποίησαν τα στελέχη της TÜV HELLAS (TÜV NORD) αποτελούν εγγύηση της σημασίας που δίνει η Autogrill στην ασφάλεια των τροφίμων της, ειδικά στις πρωτόγνωρες συνθήκες που διανύουμε. Και ταυτόχρονα, επιβεβαιώνει τη θέση της TÜV HELLAS (TÜV NORD) ως κορυφαίου φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα, η οποία και έχει τη δυνατότητα να αλλά και την τεχνογνωσία ώστε να φέρει σε πέρας το συγκεκριμένο έργο.

Ποια είναι η Autogrill Ελλάς

Είναι 100% θυγατρική της Ιταλικής Autogrill SpA, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών εστίασης και λιανικής πώλησης εμπορευμάτων σε ταξιδιώτες. Η Autogrill Ελλάς ιδρύθηκε το 1996, και το 2002 απέκτησε την εκμετάλλευση καφέ μπαρ εντός του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και εντός του σταθμού του προαστιακού σιδηροδρόμου. Το 2006, υπέγραψε σύμβαση για την εκμετάλλευση δύο Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών στο ύψος της Ακράτας. Το 2011 ξεκίνησε την εκμετάλλευση ενός ΣΕΑ στην Εθνική Οδό Τριπόλεως – Κορίνθου και το 2012 υπέγραψε σύμβαση για την εκμετάλλευση δύο Σ.Ε.Α επί της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Λεπτοκαρυάς.

You might also like