Κυκλοφόρησε το 37ο τεύχος του Grill
Τεύχος Νοέμβριος- Δεκέμβριος 2021
Κυκλοφόρησε το 37ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού Grill, το τελευταίο τεύχος για το 2021. Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε, μεταξύ άλλων, ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στην αμερικανική διατροφική κι εστιατορική παράδοση.
Στο 37ο τεύχος του Grill Magazine φιλοξενούμε κεντρική συνέντευξη με τον σεφ κι επιχειρηματία Κώστα Δεβελίογλου ο οποίος αναπτύσσει αυτό το διάστημα την αλυσίδα Tantuni.gr, παρουσιάζουμε τη νεοϊδρυθείσα Εθνική Επιτροπή Slow Food Greece, καθώς και τα νέα κρεατοφαγικά εστιατόρια τα οποία ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το τελευταίο διάστημα.
Περιεχόμενα τεύχους
NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και την εστίαση
FOOD NEWS
Νέα προϊόντα διατροφής
BEVERAGE NEWS
Μπαρ και κάβα στην εστίαση
TΕCH NEWS
Εξοπλισμός & πληροφορική
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εστίαση: Με πιστοποιητικό αλλά χωρίς πελάτες…
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Κώστας Δεβελίογλου: Κοσμοπολίτης αλλά και Κωνσταντινοπολίτης
ΚΟΥΖΙΝΑ
Μπορεί και πρέπει να ‘μπει’ στην εστίαση το πρόβειο κρέας
Ευρωπαϊκό ρύζι: Πρακτικές κουζίνας για βιώσιμο περιβάλλον
Ιδρύεται Εθνική Επιτροπή Slow Food Greece
ΑΓΟΡΑ
Ποτά: Στηρίζουν την ανάκαμψη και βιωσιμότητα εστίασης & φιλοξενίας
The Heat Is On: Κουζίνες την επαύριον της πανδημίας
ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Μοσχαρίσιο Κρέας
Κορυφαία πρώτη ύλη & επαγγελματικό ‘πολυεργαλείο’
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Restauroids: Η πανδημία ανοίγει …δρόμους
Η Διάσκεψη COP26- 2021 αφορούσε και τα εστιατόρια
Flippy 2: Πιο γρήγορο κι έξυπνο, από την Miso Robotics
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Restauroids: Η πανδημία ανοίγει τον δρόμο στη ρομποτοποίηση
ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
ΗΠΑ: Φαγητό, εστίαση & Λογοτεχνία
Πολυεθνοτική κοινωνία, πολύχρωμη κουζίνα
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
The Amorous Project (Κηφισιά): Μαγικό ταξίδι στο χρόνο
ΒΙΒΛΙΟ
«Η κουζίνα των βοτάνων της Μαίρη Σπυριδογιαννάκη» από τις Εκδόσεις Οξύ – Brainfood