Βραβείο για το Hot Hot Burger

'Καλύτερο streetfood' στα Estia Awards 2022!

Την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία Best in Streetfood απέσπασε το Hot Hot Burger στα Estia Awards 2022 (της Boussias Communications), επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά, ότι τα λαχταριστά burgers και τα πλούσια combo meals του, κάνουν τη διαφορά στο αθηναϊκό streetfood.

 

Το Hot Hot Burger  για δεύτερη συνεχή χρονιά, βρίσκεται ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των Estia Awards, ξεχωρίζοντας για την urban αισθητική και τον street γευστικό χαρακτήρα του, που το κοινό λατρεύει να απολαμβάνει καθημερινά στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Σύνταγμα και μέσω delivery σε Αγία Παρασκευή και Ζωγράφου.

Τόσο η κριτική επιτροπή των Estia Awards όσο και οι απανταχού λάτρεις των burgers, συνεχίζουν να διακρίνουν το brand για τις αγνές πρώτες ύλες του, όπως τον 100% μοσχαρίσιο κιμά που χρησιμοποιείται στα μπιφτέκια, τη street αμερικάνικη αισθητική του αλλά και τις λαχταριστές, value for money επιλογές που προσφέρει. Μετά το πρόσφατο rebranding και redesign του, το Hot Hot Burger αποπνέει έναν ανατρεπτικό αέρα ανανέωσης, που δίνει το ρυθμό και ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη της απόλαυσης, στον κόσμο του αθηναϊκού streetfood.

You might also like