Προσφορές στο Hard Rock Cafe Athens

'Endless Frydays' για τους φίλους της τηγανιτής πατάτας

To Hard Rock Café Athens υποδέχεται τη νέα χρονιά με νέες προσφορές για μικρούς και μεγάλους με τις απαραίτητες προφυλάξεις πάντα. Σε πρώτη φάση, το 2022 μπαίνει δυναμικά με τρεις μοναδικές προσφορές.

 

Μετά από μια κουραστική μέρα μία μπύρα, ένα κρασί ή ένα κοκτέιλ μαζί με καλή παρέα και μουσική είναι ότι πρέπει για να  κλείσει το βράδυ με την απαραίτητη δόση διασκέδασης και χαλάρωσης! Κάθε μέρα, στο Happy Hour από τις 4.00  έως τις 7.00 μ.μ. όσοι επιλέξουν να επισκεφθούν το Hard Rock Café Athens θα μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους σε ειδική μειωμένη τιμή.

Παράλληλα, οι λάτρεις των λαχταριστών και άκρως χορταστικών french fries – και όχι μόνο – κάθε Παρασκευή, για το μήνα Ιανουάριο, θα μπορούν να φάνε όσες τηγανητές πατάτες θέλουν και… αντέχουν. Με ελάχιστη κατανάλωση 9.95€, όσοι επιλέξουν τη συγκεκριμένη προσφορά θα μπορούν να απολαύσουν στο τραπέζι τους απεριόριστες τηγανητές πατάτες! Καλοφαγάδες της Αθήνας τώρα είναι η ευκαιρία σας, το Hard Rock Café Athens και το Endless Frydays σας περιμένει.


Οι μικροί φίλοι  του Hard Rock Café Athens έχουν την τιμητική τους και αυτή τη χρονιά. Για αυτό το λόγο έως τις 31 Μαρτίου τα παιδιά κάτω των 10 ετών τρώνε δωρεάν με την παραγγελία ενός κυρίως πιάτου με την ενέργεια Kids Eat Free.


Τα comfort food πιάτα που προσφέρει το Hard Rock Café Athens, περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να τα γευτούν, δίνοντας τους τη δυνατότητα να διαλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από χορταστικά main courses, starters για προθέρμανση και πεντανόστιμα γλυκά. Για αυτούς που προσέχουν για να έχουν υπάρχουν και οι επιλογές glutten free σε main courses και desserts.

You might also like