Θα επεκταθεί το Souvlisteri Kokoretsi

Το νέο project από την αλυσίδα The Big Bag Wolf

Την περίοδο που ο κλάδος της εστίασης ταλανιζόταν από τις επιπτώσεις της πανδημίας γεννήθηκε μια νέα πρωτοποριακή ιδέα για τη δημιουργία ενός νέου εστιατορίου ταχείας εξυπηρέτησης με καθαρά κρεατοφαγικές πατροπαράδοτες γεύσεις. Το Souvlisteri Κοκορέτσι είναι το νέο quick service restaurant των Βορείων Προαστίων κι αποτελεί το νέο brand που αναπτύσσει η αλυσίδα The Big Bag Wolf.

 

Τον Σεπτέμβριο του 2020 άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο κατάστημα Souvlisteri Kokoretsi στη Νέα Ερυθραία. Γρήγορα, η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και οι πλούσιες γεύσεις του κέρδισαν την αγάπη του κόσμου, με αποτέλεσμα τον Μάρτιο του 2021 να εγκαινιαστεί  και το δεύτερο εστιατόριο στα Βριλήσσια.

«Εμπνεόμαστε από την παράδοση και εξελίσσουμε τη γεύση» μας ενημερώνει η εταιρεία και μας εξηγεί το πνεύμα αλλά και το γράμμα του νέου concept: «Με οδηγό τη δημιουργία μοναδικών γαστρονομικών εμπειριών, φέρνουμε στο προσκήνιο την αγάπη μας για τα ελληνικά κρέατα και τον παραδοσιακό τρόπο ψησίματος. Η μοντέρνα ματιά μας μετουσιώνει την απλότητα των γεύσεων, δημιουργώντας μια γαστρονομική πανδαισία, στην οποία κυριαρχούν τα χρώματα και τα αρώματα της ελληνικής γης. Κάθε πιάτο εμπεριέχει αγνές και ποιοτικές ύλες, καθώς και το μεράκι και την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε».

Στα Souvlisteri Κοκορέτσι ο πελάτης ταξιδεύει στις πατροπαράδοτες ελληνικές γεύσεις και έχει τη δυνατότητα να γευτεί επιλογές όπως ψητά σούβλας και ψητά σχάρας. Κορυφαία πιάτα των καταστημάτων είναι το κοκορέτσι, το κοντοσούβλι, το γουρουνόπουλο, τα κεφαλάκια γάλακτος, τα παϊδάκια, οι πανσέτες και οι μπριζόλες. Οι παραγγελίες αφορούν είτε μερίδες, είτε με το κιλό. Μεγάλη ποικιλία υπάρχει στις σαλάτες και τα ορεκτικά, όλα φτιαγμένα με αγνά και φρέσκα υλικά, που ετοιμάζονται τη στιγμή που δίνεται η παραγγελία. Ο καταναλωτής εξυπηρετείται κυρίως με delivery και take away, ενώ στο κατάστημα στα Βριλήσσια έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τις αγαπημένες του γεύσεις στο μοντέρνας αισθητικής φιλόξενο χώρο του εστιατορίου.

Όπως μας ενημέρωσαν από την εταιρεία σύντομα τα καταστήματα Souvlisteri Kokoretsi θα επεκταθούν στα νότια προάστια, καθώς έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες  για το άνοιγμα τρίτου εστιατορίου στη Νέα Σμύρνη.

You might also like