Νέο ιστορικό συντήρησης στο iVario Pro της Rational

Και τίποτα δεν πάει χαμένο

Το νέο iVario της Rational εντυπωσιάζει με μια μεγάλη γκάμα πιθανών χρήσεων, τον εύκολο χειρισμό και τα τέλεια αποτελέσματα σε επαγγελματικές κουζίνες σε όλο τον κόσμο. Με το νέο ιστορικό συντήρησης, έχει πλέον κερδίσει και τους τεχνικούς σέρβις.

 

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε η εταιρία ο επαγγελματίας μπορεί τώρα να καταγράψει στην οθόνη πότε και ποιος αντικατέστησε ποια εξαρτήματα σέρβις και έτσι να δημιουργήσει πλήρη τεκμηρίωση. Δεν έχει σημασία αν έρθει διαφορετικός τεχνικός, καθώς το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ρίξουν μια ματιά στο ιστορικό συντήρησης και θα ξέρουν τι πρέπει να γίνει. Για να αποφευχθεί η παραποίηση, σε κάθε καταχώρηση δίνεται αυτόματα μια χρονική σήμανση, η οποία αποκλείει τις επόμενες αλλαγές. Ομοίως, καμία καταχώρηση δεν μπορεί να διαγραφεί από τη στιγμή που έχει γίνει.

Ο Μάριος Σαββάτης, Senior Director Rational BD Greece,CY,MLT, βλέπει το πλεονέκτημα στο νέο ιστορικό συντήρησης ως εξής: «Αυτό δημιουργεί πλήρη, ασφαλή τεκμηρίωση που εξασφαλίζει σαφήνεια και διαφάνεια στις εργασίες συντήρησης. Και φυσικά στην αντίστοιχη γλώσσα λειτουργίας». Για να μπορεί ο κάθε επαγγελματίας να χρησιμοποιήσει το ιστορικό συντήρησης, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να φορτώσει το τρέχον, δωρεάν λογισμικό στο σύστημα μαγειρέματος και να το καλεί για κάθε κλήση σέρβις.

Εκτός από το iVario, το combi steamer iCombi Pro έχει και αυτό το ιστορικό συντήρησης, το οποίο λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Αυτό διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους τεχνικούς να πραγματοποιήσουν εργασίες και στα δύο συστήματα μαγειρέματος, χωρίς να απαιτείται εκπαίδευση.

You might also like